Helgefrokosten er til for å nytes

Det er noe luksuriøst ved å ha god tid til frokost. Derfor synes vi at helgefrokosten fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Press noen appelsiner så du får nypresset appelsinjuice, kjøp en ny og spennende ost i ostedisken, kjenn på duften av kaffe...

Nystekte brød og bakervarer

Hva er vel bedre enn nystekt brød eller rundstykker til frokost en lørdag morgen? Eltefritt gjør det mulig med hjemmenbakt, og det tar deg bare fem minutter kvelden før og litt steketid mens du drikker kaffe på morgenen. 

Norges råeste brødgaranti

Uansett når på dagen du kommer skal du alltid finne nystekt brød i din...

Pannekaker til frokost

Pannekaker til frokost er luksus og populært hos både små og store. Du kan lage tykke amerikanske, tynne franske, grove eller bananpannekaker. Prøv en av disse:

God kaffe

Kaffe hører helgefrokosten til. Går du alltid for den samme kaffen i hylla går du glipp av mange spennende smaker. Kaffe er ikke bare kaffe. Det finnes så mange ulike kaffetyper – både fruktige, syrlige, runde og fyldige. Kaffebønnene brennes på ulike måter og dette gir svært forskjellig resultat. 

Månedens kaffe

Visste du at nordmenn ligger på verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking? ...

Arme riddere er en annen favoritt. Legg brødskivene i eggeblandingene kvelden før så er de fiks ferdige til å steke dagen etter. Oppskrift på arme riddere finner du her.

Er du mer glad i salte smaker til frokost så er egg og bacon selvskreven. For en ekstra saftig og fløyelsmyk eggerøre, pisk eggene stive over vannbad med litt smør oppi. Du kan også bytte ut bacon med noen skiver spekeskinke om du vil ha mindre fett.

Lek deg med eggerøren. I Mexico er det populært å finhakke løk, tomat, paprika og litt chili og la dette frese litt i pannen før du heller over de piskede eggene og lag en rask eggerøre. Nam! 

Lag varm sjokolade til barna mens du koser deg med kaffe. Her er også en voksenvariant med chili hvis du ikke er en kaffe-elsker: Varm sjokolade med krem.