Spennende og raske fiskemiddager på grillen

Spennende og raske fiskemiddager på grillen

Fisk er noe av det enkleste du kan ha på grillen i sommer, og når det i tillegg både er sunn og lett mat som smaker fantastisk er vel saken grei? Med «Fisk på 1-2-3» fra MENY får du enkelt en deilig og sunn sommermiddag.

Tenker du at det er vanskelig å lykkes med fisk på grillen? Da kan du tro om igjen! Med middagskonseptet “Fisk på 1-2-3” er fersk fisk gjort enkelt. I fiskedisken står det matarbeidere klare til å gi deg to nye og spennende middager hver uke – bestående av fersk fisk fra fiskedisken, gode grønnsaker og spennende marinader.

Du får fiskemiddagen i en praktisk aluminiumsform, hvor du bare kan ta av lokket og sette formen rett på grillen. 

Da får du en enkel fiskemiddag med smak av sommer!

- Ønsker du å tilberede fiskemiddagen inne, setter du bare aluminiumsformen rett i ovnen på 180 grader, og etter ca. 15 minutter er middagen ferdig, forteller Christina Apalnes, fiskeansvarlig hos MENY Kalbakken.

Slik finner du fiskemiddagen i butikk

Du velger selv om du vil ha ukens fisk som ligger ferdigpakket i fiskedisken, eller du kan velge “plukk og miks”. Velg laksefilet eller torskefilet og flere typer tilbehør. I tillegg finner du en fiskewok med gode biter av laks, steinbit, grønnsaker og scampi.

- Vi har mange innom fiskedisken som forteller at de ønsker å spise mer fisk, og som synes konseptet gjør det mye lettere å servere fisk til middag, bade om de skal spise alene eller om det er hele familien som skal ha middag, forteller Christina.

Aluminiumsformen kan resirkuleres. Bare husk å fjerne plasten og skyll formen først.
Velg mellom laks og torsk, og ulikt tilbehør. Velg mellom laks og torsk, og ulikt tilbehør.