Grillmat uten grill

Grillmat uten grill

Publisert 1. juni 2018
Se det store utvalget av ferdig grillmat og få tips til sommermat du kan spise ute uten engangsgrill!

Det er høysesong for grillmat, men hva gjør du om du ikke har tilgang på grill? 

Drar innom din nærmeste MENY-butikk såklart! Hos oss finner du et stort utvalg av ferdig grillmat i varmeskapet. 

Nygrillet spareribs

Spareribs på grillen er skikkelig snaddermat, men det er også våre nygrillede spareribs som du finner i varmeskapet! De er klare til å nytes, og coleslaw og focaccia er perfekt som tilbehør.

Ferdig grillede pølser 

Pølsene du får i varmeskapet hos MENY er grovkvernet. Det er saftige engelske stekepølser laget av Jæren smak svin hos pølsemaker A. Idsøe i Stavanger.

Du kan også gjøre som på vinteren, og ta med deg wienerpølser på termos!

Ferdig hamburger med brød

Burger på grillen er en klassiker. Derfor får du selvfølgelig vår saftige baconburger ferdig grillet servert med dressing og burgerbrød. Velg selv hvilken dressing du vil ha på. Nygrillet burger klar til å nytes!

Nygrillede kyllingvinger 

Buffalowings er supergodt og veldig enkelt når du skal spise ute. I varmeskapet hos MENY får du ferdig grillede, du topper selv med valgfri Sticky Fingers marinade for ekstra smak!

Alt som kan grilles kan også lages inne på stekepanna eller i ovn. Pensle kjøtt og grønnsaker og tre på et grillspyd. Det kan stekes på en rist i ovnen på 250 grader i ca 10-15 minutter.

Sommermat uten grill

Det finnes mye god sommermat som ikke er grillmat, og en tur på stranden, i skogen eller parken kan være vel så koselig uten grillen. 

Her er våre tips til rask og god middag uten å grille, men fortsatt bevare den samme gode sommerfølelsen:

Reker og godt tilbehør

Om man ikke kan grille er reker et godt alternativ. Reker og skalldyr er lett og frisk sommermat som faller i smak hos både store og små.

Det fine med reker er at det krever lite med tilberedning. Heller ikke mer planlegging enn innkjøp av reker, nystekt loff, majones, sitron og dill. Alt kan kjøpes i en tur på MENY-butikken, tas med dit du skal og nytes ute i sola. 

Reker har en søt, frisk og salt smak så tilbehøret blir derfor lett. Prøv deg på en ny vri; reker med avokado er nydelig. Reker har en søt, frisk og salt smak så tilbehøret blir derfor lett. Prøv deg på en ny vri; reker med avokado er nydelig.

Alt du trenger til klassisk rekesmørbrød:

Populær sommermat til faste sommerpriser

Populær sommermat til faste sommerpriser

Sol, sommer og varme inviterer til grilling, utemåltider og sene kvelder på terrassen. For at du skal spare tid, har vi derfor gjort klar en rekke nye og gamle favoritter. Enten du vil grille, spise lunsj på farten eller trenger tilbehør til middagen, har MENY alt du trenger.

Fisk på 1-2-3

Velg din favoritt fisk og to av dine favoritt tilbehør så har du en fiskemiddag på 1-2-3. Du får retten i en praktisk aluminiumform hvor du tar av lokket, og setter rett i ovnen på 180 grader. Eller rett på grillen!

Fiskenwoken av fisk og grønnsaker kan tres på grillspyd, brukes i fiskesuppe, grilles i folie, brukes i en salat og ikke minst mikses med mange ulike, deilige sauser. Fiskenwoken av fisk og grønnsaker kan tres på grillspyd, brukes i fiskesuppe, grilles i folie, brukes i en salat og ikke minst mikses med mange ulike, deilige sauser.

Nystekte bakevarer

Hver dag finner du nystekt focaccia, grov og fin baguett i våre bakerier. Helt perfekt som base for et raskt måltid.

Fyll med godt pålegg som spekemat og ost, spis som sandwich eller som tilbehør til salaten eller suppen.

I vår salatbar kan du plukke & mikse din egen favorittsalat, eller du kan velge tilbehøret til grillmaten. Raskt og enkelt! I vår salatbar kan du plukke & mikse din egen favorittsalat, eller du kan velge tilbehøret til grillmaten. Raskt og enkelt!