Middag på 1-2-3: Rask og enkel hverdagsmiddag

Middag på 1-2-3: Rask og enkel hverdagsmiddag

Her er tipsene og oppskriftene som gir deg en god og smaksrik middag på under 20 minutter.

I en hektisk hverdag vil man ofte bare ha en god, enkel og rask middag. Heldigvis har vi mange gode tips som gir deg nettopp det!

Fiskekaker

Ferdige fiskekaker er perfekte som fiskeburger! Server fiskekakene i vanlig burgerbrød, i pita eller polarbrød sammen med tomat, salat, agurk og dressing. Da er middagen klar!

Ferdige saltblandinger og frosne grønnsaker

Ikke bruk tid på skrelling og kutting av grønnsaker.

I frukt- og grøntavdelingen finner du et stort utvalg av ferdigvaskede og serveringsklare salater og grønnsaksblandinger. Topp salaten med fisk, kjøtt eller kylling som stekes med litt hvitløk og urter før det strimles. Eller velg ferdigstekt kylling fra varmeskapet. Sunnere og raskere blir det ikke! Se oppskrift på enkel asiatisk salat med entrecôte her

Frosne grønsaker er ofte enkle og raske å tilberede, og perfekt når du skal ha middag i farta.

Les også: Slik bruker og tilbereder du fryste grønnsaker

Wok

Wok er den perfekte hverdagsmiddagen. Det er raskt, kan bestå av få ingredienser og har store variasjonsmuligheter. Ferdige grønnsaksblandinger til wok steker du lett sammen med strimlet kjøtt eller fisk - og en ferdig woksaus. Hvem har sagt at fast food må være usunn?

Pasta

I en hektisk hverdag er pasta ofte redningen for mange, og når den gjerne ikke skal koke i mer enn 10 minutter skjønner vi hvorfor! Kombiner pasta med ferdiglaget pesto, noen cherrytomater og et lunt nygrillet kyllinglår, og du har et varmt og smakfullt måltid.

Les også: Slik gjør du pastaen litt sunnere

Ferdiggrillet kylling

Ferdiggrillet kylling fra varmeskapet er utrolig allsidig, og passer blant annet perfekt til pasta og salat. Grillet kylling er også perfekt når du ønsker å oppgradere posesuppa. Bare se her

Middagstips! Lun bønnesalat med grillet kylling

Omelett

Har du egg i kjøleskapet? Lag omelett! Litt oppskåret kjøttpålegg, grillet kylling, purre eller løk, revet ost og et par tomatskiver er alt som skal til, og du har en varm og næringsrik middag på under en halvtime. 

Se oppskrift på enkel omelett her.