Kampen om Norsk matkultur foregår i din lokale matbutikk.

Kampen om Norsk matkultur foregår i din lokale matbutikk.
Slik kan du bidra. Jo større konkurransen er i butikkhyllene, jo bedre må produktene være for at de skal bli valgt. MENY mener det er mange gode produkter der ute som fortjener å være med i konkurransen om dere, forbrukerne.

- Derfor har vi over fire ganger så stort utvalg som mange av våre konkurrenter, forteller Espen Schøning Lie, kokk og leder for MENY-Lauget  og fortsetter: 
- Vi sier velkommen til både store og små leverandører, slik at du selv kan bestemme hva du skal spise, uansett hvor du bor.

Lokal mat fra hele landet  

Dette har blant annet resultert i at du hos MENY finner matskatter fra lokale produsenter, fra hele landet. Utvalget er resultatet av at MENYs egne mateksperter, MENY-Lauget, har reist land og strand rundt for å finne frem til unike matskatter som har satt sitt preg på den norske matkulturen. 


- Vi har funnet over 2 300 produkter fra rundt 450 lokale produsenter med fokus på håndverk og tradisjon, som deler vår lidenskap for god mat, forklarer Espen.
-  Tenker man på det, er vi faktisk Norges største gründerbedrift, legger han til.  
-  Dette er med på å gjøre utvalget vårt enda større og enda bedre. Matskatter har vært et satsningsområde hos oss i mange år, og vi er stolte over å kunne si at våre Matskatter er Norges beste bevis på at vi utvikler norsk matkultur og holder tradisjoner vedlike. 

med tusenvis av nye smaker i tillegg til lokale matskatter, fokuserer MENY på å tilby det største utvalget av frukt og grønt, over 800 typer ost, råvarer fra ferskvaredisk, kjente merkevarer som alle elsker og norske merkevarer med lokal identitet og nasjonal betydning. 


- Nettopp derfor kan vi trygt si at vi alltid har tusenvis av nye smaker som venter på å bli oppdaget, slik at kundene våre skal kunne smake noe nytt – hver dag. Samtidig vet vi at det for mange ikke blir kos uten Kim’s. Vi er derfor opptatt av at du som forbruker hos oss skal finne produktene du elsker, uansett hvor du bor, avslutter Espen, og legger til: 
- Si JA til stort utvalg.