Topp 10 frokostprodukter til 10%

Topp 10 frokostprodukter til 10%
Prøv noe nytt! Dette er bestselgerne våre av frokostprodukter som du nå får til 10% rabatt hos MENY. Si JA til utvalg!

Sunniva Premium med Mango og Eple

Mango fra India blandet med epler fra Syd-Tyrol. Den modne, søte og fyldige smaken av fersk mango. Den friske, syrlige aromaen fra de italienske eplene. Sammen får de frem det beste i hverandre.

Ett glass (2 dl) eple- og mangojuice kan inngå som en av de anbefalte «5 om dagen» av frukt og grønt.

Jacobs Utvalgte Økologiske Egg

Jacobs Utvalgte egg er økologiske og kommer fra frittgående høner som lever det gode liv på Toten. Hønene spiser egenutviklet spesialfôr og legger egg med en ekstra gul plomme.

Lerum blåbærsyltetøy utan tilsatt sukker

Lerums blåbærsyltetøy utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (80%). Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i råvarene. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som syltetøy.

Jacobs utvalgte provence skinke

Laget av renskåret, marinert og krydret lårskinke av svin fra Jæren Smak. Med basis i mattradisjonene på Jæren har Jæren Smak fokus på bedre kvalitet og smaksopplevelse på norsk kjøtt. Dette resulterer i blant annet Jacobs Utvalgte skinke som smaker litt bedre.

Jarlsberg vellagret med skorpe

Jarlsberg® Vellagret skjæres fra ostehjul som lagres i 12 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre. Slik får du enda mer av den verdenskjente, fyldige, litt søtlige og nøtteaktige smaken.Jarlsberg® Vellagret er en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes til ferskt brød, quiche, sufflé og pai, og har en selvskreven plass på ostefatet. 

Yoplait Double Kirsebær 0% tilsatt sukker

Yoplait Double 0% er en fransk fruktyoghurt med 0% tilsatt sukker og 0% fett, med en fantastisk smak av kirsebær. Det er faktisk dobbelt så mye bær som i vanlig fruktyoghurt. 

Jacobs Utvalgte granola med nøtter

inneholder røstede flak av havre og fullkornshvete. Den har høyt innhold av fiber og passer godt som frokostblanding, eller sammen med yoghurt og honning som en liten smakfull dessert.


Twinings Spicy Indian Chai Tea

Smaken av Spicy Indian Chai kan gjenkjennes fra vår velkjente Voyage Indian Chai te. Ingefær, kanel, nellik og søt kardemomme kombinert med fin sort te inspirert av en tradisjonell indisk oppskrift.