Topp 10 koseprodukter til 10%

Topp 10 koseprodukter til 10%
Prøv noe nytt! Dette er bestselgerne våre av produkter når du skal kose deg som du nå får til 10% rabatt hos MENY. Si JA til utvalg

Jacobs Utvalgte håndlaget lakris med melkesjokolade og lakrispulver

Jacobs Utvalgte håndlaget lakriskuler er drasjert med deilig sjokolade. Du kan velge mellom variantene lakriskuler med melksjokolade og lakris, lakriskuler med hvit sjokolade og bringebær og lakriskuler med melkesjokolade og havsalt.

Toro Brownies langpanne

Brownies er en saftig og myk sjokoladekake med fantastisk smak av sjokolade. Kaken er seig i midten og har en litt sprø overflate. TORO Brownies serveres ofte i kakestykker med et melisdryss over, gjerne til is eller vaniljesaus. TORO Brownies er laget av melkefrie råvarer og er uten konserveringsmidler. 

Aloe Vera drikken original 

Aloe Vera drikken er tørsteslukker med 50 % Aloe Vera. Helt uten kunstige fargestoffer og konserveringsmidler, med naturlig smak fra planteriket. Ny stilig design – den samme gode smaken. 

Ben & Jerrys Strawberry cheesecake

Jordbærostekake-iskrem med jordbær og et virvar av knuste kaker. Strawberry Cheesecake er nå et godkjent tilskudd til familien av Fairtrade-smaksvarianter. Denne fabelaktige smaksvarianten er nå om mulig enda bedre, og det beste er at du kan hugge innpå og nyte den deilige smaken med vissheten om at vi har fått tak i så mange Fairtrade-ingredienser som vi kunne. Det betyr at bøndene som bidro til dette, får en rettferdig pris for avlingene sine.

Jacobs Utvalgte sjokoladefondant

Hva med en sjokoladefondant laget av mørk Belgisk sjokolade? Fondanten er håndlaget og basert på naturlige råvarer. En smakfull nytelse. Laget med 22% mørk belgisk sjokolade med 56% kakaoinnhold.

Freia melkesjokolade med kjeksbiter av Oreo

Freia Melkesjokolade med biter av Oreo-kjeks er en himmelsk kombinasjon for deg som er glad i søtsaker. Sjokoladen er kremete og god, med et ekstra hint av vanilje.

Cafe Bakeriet sjokoladeterapi

Å lage en god bakesjokolade er en kunst. Den belgiske sjokoladen er kjent for sin rene, fyldige sjokoladesmak og egner seg svært godt til baking. Etter mange runder med prøvebaking var vi ikke i tvil – den belgiske sjokoladen gir den beste sjokoladesmaken.

Sjokoladeterapi er bakt med biter av melkesjokolade og mørk sjokolade og dyppet i herlig belgisk sjokolade!

Jacobs Utvalgte ekte vaniljeis

Jacobs Utvalgte iskrem er ekte is med fyldig smak. Iskremen produseres av Iskremgarden og er laget av fersk melk, helt uten bruk av kunstige essenser. Nå får du også karamelliskrem i serien.

Totenflak salta

Grove, salta potetflak. Langsomt stekt fordi vi tæk øss god tid. Potetflaka er laga på en liten, sjarmerende chipsfabrikk på Skreia i hjertet ta Toten. Folka som står rundt grytn er di mæst tålmodige totninga vi kjinner. Når det gjeld poteta, leveres dessi ta nabobønda, og dom er det hældigvis mange ta på Toten, hemlænde tæl poteten. Detti gjør at vi støtt har di bæste og færskeste poteta tæl potetflaka våre.  


Nidar favoritter smågodt søt

 De fargerike posene til den nye serien Nidar Favoritter Smågodt bugner av ekte godteriglede. Morsomme biter av gele, skum og sjokolade fremkaller barndomsminner om ukens høydepunkt – lørdagsgodtet.