Topp 10 middagsprodukter til 10%

Topp 10 middagsprodukter til 10%
Prøv noe nytt! Dette er bestselgerne våre av middagsprodukter som du nå får til 10% rabatt hos MENY. Si JA til utvalg!

Lerstang kyllingbryst marinert 
Lerstang kylling er en saktevoksende kylling av fransk rase, oppvokst i hjertet av Vestfold. Kyllingen er foret med narasinfritt fôr fra den lokale mølle og dyrevelferd står høyt i fokus. Les mer om Lerstang kylling. 

Crispy duck kit
Jacobs Utvalgte Crispy Duck kit kommer med en halv Pekingand, 12 stk pannekaker og hoisinsaus - et ferdig kit som du finner i frysedisken.

Frøya Back Loin
Havet utenfor Frøya har i generasjoner gitt kysten i dette området friskt og rent sjøvann. Dette danner grunnlaget for at oppdrettslaksen fra Frøya holder svært høy kvalitet. Frøyas er skåret for hånd, skinn- og beinfri, og ferdig pakket i beskyttende emballasje maksimalt fire timer etter at den har svømt i sjøen. Vi velger kun de fineste filetene. Umiddelbart etter emballering blir temperaturen senket til like under 0 grader Celsius. Det gir Frøyas en kvalitetsfordel under transport på vei til din butikk.

OUMPH! The chunk
OUMPH! er soyaprodukter med kjøttaktig smak og konsistens for deg som vil spise litt mindre kjøtt og fett. The Chunk er en naturell filet i litt forskjellige størrelser som du selv krydrer. 

MENY Anbefaler Kremet fiskesuppe
Hos MENY får du fersk kremet fiskesuppe, basert på en oppskrift hentet fra Arendal, kjent for sin kjærlighet til skjærgården og god fiskesuppe. Suppen finner du i fiskedisken og den passer til deg som ikke har tid eller kunnskap til å lage god fiskesuppe selv, men er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning. Norges mest solgte fiskesuppe har balansert sødmefylt smak, stavede grønnsaker og saftig god fisk - ferdig på 5 minutter. 

Jacobs Utvalgte Hot chili pastasaus
Prøv Jacobs Utvalgte pasta med en av våre gode Jacobs Utvalgte pastasauser som er basert på førsteklasses råvarer, med hele 93% tomatinnhold. Denne varianten med smak av chili. Al fronto, carbonara eller alfredo, velg din favoritt og nyt et litt bedre pastamåltid.

Folkets Fjellpizza med skavet biffkjøtt
Pizza produsert på Tolga i Hedmark med norske lokale råvarer fra fjellregionen. Fjellregionen fra Røros i nord til Alvdal i sør er kjent for sin tradisjonsrike og kvalitetsbevisste matkultur. Det er brukt både lokal kunnskap og lokale råvarer i jobben med å lage en moderne og spennende pizza med smak av norsk natur! 

Toro Thai red curry kit
Mildt krydret thaigryte med kokosmelk, kaffirlime og sitrongress. Tilsett kylling, svin eller fisk, sukkererter, paprika og kokosmelk, og du har en smakfull rett på 1-2-3.

Barilla Farfalle
Farfalle lages av pastaplater som skjæres i små firkanter og "klypes sammen" på midten. De har en delikat overflate som pirrer ganen ved at det tykkere midtstykket har en annen konsistens enn de to vingene: ekte smaksglede for gourmeter. Farfalle, en av kjøkkenets lystigste pastafasonger, flyr fra smak til smak og tilpasser seg høyst ulike smakspaletter.

HOFF båter med urter
Poteter kuttet i båter, og krydret med smakfulle urter og hvitløk. Den runde gode smaken gjør at potetbåtene passer til de fleste kjøtt- og fiskeretter, og kan brukes til hverdag og til feståret rundt.