Få en litt bedre middag

Få en litt bedre middag

La de gode råvarene spille hovedrollen under middagen. For det er faktisk forskjell på pasta, pølser og kjøttstykker. Velger du Jacobs Utvalgte får du en litt bedre middag.

Vi har reist verden rundt og valgt ut produktene som er litt tykkere, litt saftigere og som har litt mer smak. Resultatet er en litt bedre hverdagsmiddag og et litt bedre helgemåltid. I sortimentet finner du alt du trenger for å skape matglede på kjøkkenet – i premium kvalitet. Lar du råvarene spille hovedrollen er det ikke mye som skal til.

Jacobs Utvalgte pasta med kyllingbryst, grønnsaker og sprøstekt spekeskinke Jacobs Utvalgte pasta med kyllingbryst, grønnsaker og sprøstekt spekeskinke

Førsteklasses pasta

En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. Server for eksempel Jacobs Utvalgte pasta, som er en anelse større og tykkere enn vanlig pasta. Gjennom å bruke bronsestøpte former får Jacobs Utvalgte pasta en naturlig ru overflate som trekker til seg sausen enda bedre. Prøv pasta linguine eller conchiglie med Jacobs Utvalgte homestyle pastasaus for et garantert smakfullt resultat!

Se oppskriften på Pasta med kyllingbryst her

Vi anbefaler disse:

Server en litt bedre middag med Jacobs Utvalgte ytrefilet, saltkokte nypoteter og persillesmør. Server en litt bedre middag med Jacobs Utvalgte ytrefilet, saltkokte nypoteter og persillesmør.

Saken er biff

Biffkjøtt er et samlebegrep for de fem møreste filetene fra storfe: indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og flatbiff. 

Jacobs Utvalgte førsteklasses biffkjøtt kommer fra storfe som har beitet ute. Dyrene er valgt ut fra spesifikke krav, som dyrets alder, vekt, kjøttfylde, og oppvekstvilkår. Alt for å sikre et garantert mørt og ekstra saftig stykke storfekjøtt.

Se oppskrift på saftig ytrefilet med saltkokte poteter og asparges

Vi anbefaler disse: 

Imponer gjestene dine ved å servere Jacobs Utvalgte mørbradbiff: Boeuf Bourgogne. Imponer gjestene dine ved å servere Jacobs Utvalgte mørbradbiff: Boeuf Bourgogne.
Ønsker du et magert biffmåltid anbefaler vi indrefilet, som gjerne er mørest og uten fett.

Kvalitetspølser

Jacobs Utvalgte pølser er laget hos Idsøe, av grovkvernede kjøttstykker fra Jæren Smak og naturlige tilsetningsstoffer som krydder, urter, løk og ost. De har en kjøttandel på opptil 92 %, noe som gjør at de smaker litt bedre. Prøv flere forskjellige typer pølser. Hva med lettrøkt tysk bratwurst, spansk chorizo eller saftig ostepølse med ekstra vellagret norsk ost? Mulighetene er mange!

Saftig ostepølse med nachoschips Saftig ostepølse med nachoschips