Hva er Jacobs Utvalgte?

Jacobs Utvalgte er en kvalitetserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken. La deg inspirere til virkelig gode matopplevelser med denne kvalitetsserien.

Mathuset Jacobs på Holtet i Oslo har over 75 års erfaring med å finne de beste råvarene. I Jacobs Utvalgte deler vi disse funnene med deg. Det er fagfolk drevet av lidenskap til gode råvarer som står bak utvelgelsen og de har vurdert både smaken, historien og håndverket som ligger bak. 

Pølser med 95% kjøtt
Produktene fra Jacobs Utvalgte er laget med førsteklasses råvarer, og det stilles høye krav til både kvalitet og smak. Jacobs Utvalgte pølser er for eksempel laget av grovkvernede kjøttstykker og naturlige tilsetningsstoffer som krydder, urter, løk og ost, og har en kjøttandel på 87-95%.


Premium kvalitet
Du finner et raust sortiment med Jacobs Utvalgte produkter som omfatter tørrvarer som sauser, pasta, olje, sjokolade, krydder, juice, kaffe og te. Videre har du ferskvarer som kjøtt, frukt, grønt, meieriprodukter, fisk, ost, spekemat og pålegg. Alt av premium kvalitet. 
 

Les mer om Jacobs Utvalgte.