Jacobs Utvalgte Black Angus

Black Angus er en kjøttferase verdenskjent for sin mørhet og smak. Nå får du Jacobs Utvalgte Black Angus indrefilet, ytrefilet, entrecôte og mørbrad i butikken.

Biffkjøtt er et samlebegrep for de fem møreste filetene fra storfe: indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og flatbiff. I Jacobs Utvalgte-serien finner du blant annet langtidsmørnet premium Indrefilet, Ytrefilet, Entrecote og Mørbrad. 

Jacobs Utvalgte Black Angus kommer fra gården Ana Paula, en av de fremste på drift av storfe i Sør-Amerika nærmere bestemt i Uruguay. Her drives jordbruk på tradisjonelt vis og dyrene får beite ute på pampasen hele året. Dette er med på å gi kjøttet en naturlig god smak. Gården Ana Paula har et strengt program for utvelgelse av storfe. Dyrene er valgt ut fra spesifikke krav, som dyrets alder, vekt, kjøttfylde og oppvekstvilkår. Alt for å sikre et garantert mørt og ekstra saftig stykke storfekjøtt. Gled deg til neste biffmåltid!

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.