Brød fra Jacobs Utvalgte

Brød fra Jacobs Utvalgte

Brødene i Jacobs Utvalgte serien er av beste kvalitet. Det er smaksrike brød, bakt med de beste råvarer. Bestselgeren er Alpebrød, og alle brødene fra Jacobs Utvalgte har sin unike smak.

I brødserien finner du speltbrød, grovt kornbrød, alpebrød og müslibrød. I tillegg finner du i utvalgte MENY-butikker Jacobs Utvalgte gulrot og solsikkebrød. 

Mulighetene er mange

Hvert brød i Jacobs Utvalgte-serien har sin unike smak. Prøv en av de grove variantene sammen med Jacobs Utvalgte virginia filét eller annen type krydderskinke, eller rist brødet og topp med blåmuggost og fikensyltetøy.

 

Det er mye godt du kan gjøre med brød. Med Jacobs Utvalgte speltbrød og Jacobs Utvalgte ferdig pillede reker har du et godt utgangspunkt for en deilig rekesandwich med avokado. Det er mye godt du kan gjøre med brød. Med Jacobs Utvalgte speltbrød og Jacobs Utvalgte ferdig pillede reker har du et godt utgangspunkt for en deilig rekesandwich med avokado.

Vårt mest populære brød

Det mest solgte Jacobs Utvalgte brødet, er alpebrød. Dette kjenner du lett igjen på den karakteristiske twist-formen. Alpebrødet er et flerkornsbrød med solsikkekjerner, og har en knasende sprø skorpe og en saftig og sødmefull smak. 

Få ferskt brød levert til frokosten! Bestill i nettbutikken og velg selv når du vil få varene levert!
Lag skiver av Jacobs Utvalgte alpebrød, og topp med aioli, provence skinke, finhakket vårløk, cherrytomater. Avslutt med et stekt egg. Lag skiver av Jacobs Utvalgte alpebrød, og topp med aioli, provence skinke, finhakket vårløk, cherrytomater. Avslutt med et stekt egg.