Jacobs Utvalgte fingermat

Inviter vennegjengen eller familien til tapas. Produkter fra Jacobs Utvalgte fører til litt bedre kos.

Gjør hyggen sosial med fat med spekemat eller ost. Da blir man gjerne sittende lenge og prate mellom bitene. Gjør en Italiensk vri på forretten og server antipasti med spekemat eller oppdag utvalget av smakfulle oster. Det beste er at alt kan lages ferdig og legges opp på forhånd, så har du mer tid og oppmerksomhet til gjestene når de kommer. Vi foreslår følgende til en tapaskveld:

Jacobs Utvalgte Oliven

En serie premium oliven fra Hellas. De er ekstra store og saftige, med fast konsistens og masse god smak. De kommer i typene Mammutoliven, Mammutoliven med chili og Kalamataoliven.

Jacobs Utvalgte spekemat

Vi har et stort utvalg av spekemat. Prøv for eksempel Coppaskinke - en mild og rund skinke med god marmorering for ekstra mye smak eller Culattaskinken som er laget av den delen av låret med best kvalitet. Eller hva med norsk spekeskinke kombinert med asparges, dadler eller poteter?

Jacobs Utvalgte ost

Jacobs Utvalgte ost egner seg godt på et tapasbord. Sett frem Jacobs Utvalgte Brie - som passer for dem som liker typisk fransk ost med mye karakter, Manchego - Spanias mest kjente tapasost og Parmigiano Reggiano - som er fremstilt i Parma i Italia og er lagret i 2 år. 

Jacobs Utvalgte focaccia

Prøv vår nydelige Jacobs Utvalgte focaccia. Bland sammen olivenolje og balsamico fra Jacobs Utvalgte til å dyppe små biter av brødet i. magisk!

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.