Jacobs Utvalgte fingermat

Inviter vennegjengen eller familien til tapas. Produkter fra Jacobs Utvalgte fører til litt bedre kos.

Gjør hyggen sosial med fat med spekemat eller ost. Da blir man gjerne sittende lenge og prate mellom bitene. Gjør en Italiensk vri på forretten og server antipasti med spekemat eller oppdag utvalget av smakfulle oster. Det beste er at alt kan lages ferdig og legges opp på forhånd, så har du mer tid og oppmerksomhet til gjestene når de kommer. Vi foreslår følgende til en tapaskveld:

Jacobs Utvalgte Oliven på glass

En serie premium oliven fra Hellas. De er ekstra store og saftige, med fast konsistens og masse god smak. De kommer i typene Mammutoliven, Mammutoliven med chili og Kalamataoliven.

Tapasoliven
Jacobs Utvalgte tapasoliven består av fire ulike typer. Ekstra store oliven tilsatt appelsinskall. Greske Kalamonoliven krydret med hvitvinseddik, urter og krydder. Kjempeoliven fylt med Chili. Kjempeoliven fylt med gresk fetaost.


Antipasti
En serie antipastiprodukter bestående av breserte borettaneløk med balsamicoeddik, grillet hvitløk marinert med chilipepper og persille og soltørkede tomater smakt til med kapers og en blanding av urter og krydder.


Aïoli
Jacobs Utvalgt Aïoli – en spiseklar hvitløksmajones laget med rapsolje. Aïolien er spiseklar og passer godt til fisk, kjøtt, skalldyr, brød og tapas.


Jacobs Utvalgte spekemat

Vi har et stort utvalg av spekemat. Prøv for eksempel Coppaskinke - en mild og rund skinke med god marmorering for ekstra mye smak eller Culattaskinken som er laget av den delen av låret med best kvalitet. Eller hva med norsk spekeskinke kombinert med asparges, dadler eller poteter?

Jacobs Utvalgte ost

Jacobs Utvalgte ost egner seg godt på et tapasbord. Sett frem Jacobs Utvalgte Brie - som passer for dem som liker typisk fransk ost med mye karakter, Manchego - Spanias mest kjente tapasost og Parmigiano Reggiano - som er fremstilt i Parma i Italia og er lagret i 2 år. 

Jacobs Utvalgte ostesyltetøy

Ostesyltetøyet fra Jacobs Utvalgte har utsøkte ingredienser og kommer i 3 varianter. Syltetøy med Eple og Valnøtter er velegnet til brie og andre hvitmuggoster. Varianten med Fiken og Honning passer perfekt til Chevre, mugg- og kittoster, mens Kvede, Timian og Rosmarin smaker godt til faste oster og til blåmuggoster. Jacobs Utvalgte har også deilige oster med karakteristiske gode smaker som bidrar til det perfekte ostebordet.

Jacobs Utvalgte focaccia

Prøv vår nydelige Jacobs Utvalgte focaccia. Bland sammen olivenolje og balsamico fra Jacobs Utvalgte til å dyppe små biter av brødet i. magisk!