Jacobs Utvalgte fingermat til tapas

Jacobs Utvalgte fingermat til tapas

Inviter venner og familie til deilig tapas! Produktene fra Jacobs Utvalgte gjør det enkelt.

Gjør middagen sosial med tapas og fat med spekemat eller ost! Da blir man gjerne sittende lenge og prate mellom bitene. Det beste er at alt kan lages ferdig og legges opp på forhånd, så har du mer tid og oppmerksomhet til gjestene når de kommer.

Her er våre forslag til tapaskvelden! 

Gjør en italiensk vri på forretten, og server antipasti med spekemat og smakfulle oster!

Jacobs Utvalgte oliven på glass

Jacobs Utvalgte oliven på glass er en serie premium oliven fra Hellas. Olivene er ekstra store og saftige, med fast konsistens og masse god smak. Velg mellom mammutoliven, mammutoliven med chili og kalamataoliven.

Oliven hører med på tapasbordet sammen med spekemat og ost. Oliven hører med på tapasbordet sammen med spekemat og ost.

Tapasoliven

Finn din favoritt blant utvalget av Jacobs Utvalgte tapasoliven: Ekstra store oliven tilsatt appelsinskall, greske kalamonoliven krydret med hvitvinseddik, urter og krydder, kjempeoliven fylt med chili og kjempeoliven fylt med gresk fetaost.

Antipasti

Antipasti er det italienske ordet for forrett. Dette er en fin måte å vekke smaksløkene på, og kan inkludere noe for en hver smak. Dette er en serie produkter som er perfekt å servere til antipasti eller på tapasbordet. Velg mellom grillet hvitløk marinert med chilipepper og persille og soltørkede tomater smakt til med kapers og en blanding av urter og krydder.

Ekte italiensk antipasti

Ekte italiensk antipasti

Bli inspirert av Italia neste gang du skal lage forrett! Slik setter du samme...

Aioli

Aioli passer til det meste av stekt eller grillet kjøtt, fisk og skalldyr, og er en selvfølge på tapasbordet sammen med godt brød! Jacobs Utvalgte aioli er en spiseklar hvitløksmajones laget med rapsolje. 

Aioli er en selvfølge på tapasbordet! Aioli er en selvfølge på tapasbordet!

Jacobs Utvalgte spekemat

Et spekefat passer like godt til fest som til hverdags. Spekemat gjør seg godt på koldtbordet, til 17.mai eller som en lett lunsj. Prøv for eksempel Jacobs Utvalge coppaskinke - en mild og rund skinke med god marmorering for ekstra mye smak, eller Jacobs Utvalgte Salami Napoli, med aromatisk, krydret smak. Eller hva med Jacobs Utvlagte spekeskinke, som er modnet i syv måneder og som har en rund og mild smak. 

Spekemat kan brukes til alt fra det tradisjonelle spekefatet med rømme, eggerøre eller potetsalat, til i ulike retter som pasta, suppe, på pizza eller på tapasbordet. Spekemat kan brukes til alt fra det tradisjonelle spekefatet med rømme, eggerøre eller potetsalat, til i ulike retter som pasta, suppe, på pizza eller på tapasbordet.

Dette trenger du til spekefatet

Dette trenger du til spekefatet

Et spekefat passer like godt til fest som til hverdags. Spekemat gjør seg god...

Jacobs Utvalgte ost

Jacobs Utvalgte ost egner seg godt på et tapasbord. Sett frem Jacobs Utvalgte Brie, som passer til dem som liker typisk fransk ost med mye karakter, Jacobs Utvalgte Manchego, Spanias mest kjente tapasost og Jacobs Utvalgte Parmigiano Reggiano, som er laget i Parma i Italia og som lagres i hele to år. 

La gjerne ostene få spille hovedrollen, og server tilbehør som fikensyltetøy, frisk fiken, hasselnøtter, nøytrale kjeks og flytende honning. La gjerne ostene få spille hovedrollen, og server tilbehør som fikensyltetøy, frisk fiken, hasselnøtter, nøytrale kjeks og flytende honning.

Jacobs Utvalgte ostesyltetøy

God ost blir bare enda bedre i kombinasjon med en god marmelade og syltetøy. Prøv Jacobs utvlagte ostesyltetøy med eple og valnøtter, som er perfekt til brie og andre hvitmuggoster. Varianten med fiken og honning passer perfekt til chevre, mugg- og kittoster, mens varianten med kvede, timian og rosmarin smaker godt til faste oster og til blåmuggoster.

Jacobs Utvalgte focaccia

Focaccia er et must på tapasbordet, og har du ikke tid til å bake selv, anbefaler vi Jacobs Utvalgte focaccia. 

Bland sammen Jacobs Utvalgte olivenolje og balsamico og dypp biter av brødet i. Magisk!