Jacobs Utvalgte fisk og reker

Jacobs Utvalgte sild, røkt laks, ørret og håndpillede reker gjør seg ikke bare godt på frokostbordet, det gir deg også en litt bedre frokost.

Det kan ligge mye glede i en brødskive toppet med god sjømat. Legg noen skiver røkt laks eller ørret, sild eller håndpillede reker på en nyskåret skive Jacobs Utvalgte brød, og du har en litt bedre frokost.

Store, håndpillede reker fisket i Barentshavet 

Jacobs Utvalgte håndpillede reker er fisket i Barentshavet av reketråleren Artic Swan. Rekene har en søtlig frisk smak og en god, jevn kvalitet, og produktene signeres av kapteinen på tråleren. Tråleren er familieeid, og er en av Norges mest effektive, med fokus på miljø ogbærekraftig fiske. 

Røkt Ørret og Laks fra Osterøy

Midt i hjertet av det vestnorske fjordlandskapet ligger Osterøy – en frodig perle midt i den vakre Osterfjorden. Her røkes ørret og laks på tresorten or, noe som gir en unik smak og en flott farge på fisken. Jacobs Utvalgte laks/ørret fra Osterøy er ren norsk Regnbueørret/Laksefilet som er tørrsaltet og sukret og deretter røkt på tradisjonelt vis. Det ferdig skivede produktet er mørt og har den helt spesielle, delikate smaken som balanserer det røkte med det salte og rene.

Jacobs Utvalgte sild

Jacobs Utvalgte Gourmetsild og Fennikelsild er to smakfulle sildevarianter etter god norsk tradisjon. Garnityren er fersk og de har et delikat og innbydende utseende. Oppskriftene er utviklet av en gammel skolelærerinne på Hvaler i Østfold, og er uforandret siden hennes tid. Store deler av produksjonen er fortsatt håndarbeid.