Jacobs Utvalgte godsaker til kaffe/te

Gjør kaffe- eller tekosen litt bedre med Jacobs Utvalgte kaffe/te og søtsaker.

Sett deg til rette i godstolen med en rykende varm kopp Jacobs Utvalgte kaffe eller te, og finn frem noen godsaker du kan kose deg med ved siden av. Velger du godsaker fra Jacobs Utvalgte, får du en litt bedre kos.

Jacobs Utvalgte kaffe

Kaffe er ikke bare kaffe. Jacobs Utvalgte Kaffe er en serie med forskjellige kaffe typer, rik på smak og valgt ut på grunn av sin overlegne kvalitet. Varene er grundig vurdert, og både historie, smak og håndverk har stått i fokus. Velger du Jacobs Utvalgte kaffe, har du det beste utgangspunktet for et vellykket resultat. Jacobs Utvalgte kaffe får du både som filtermalt og som hele bønner. 

Jacobs Utvalgte te 

Jacobs Utvalgte te består av klassiske tetyper i pyramideposer. Teen er økologisk og Fairtrademerket.

Jacobs Utvalgte lakriskuler

Jacobs Utvalgte håndlaget lakriskuler er drasjert med deilig sjokolade. Du kan velge mellom variantene lakriskuler med melksjokolade og lakris, lakriskuler med hvit sjokolade og bringebær og lakriskuler med melkesjokolade og havsalt.


Jacobs Utvalgte konfekt

Vi kan friste med tre varianter konfekt. Prøv tradisjonsrik Belgisk konfekt med utvalgte biter av mørk, lys og hvit sjokolade, Belgiske trøfler og konfekt med karamell og havsalt.

Jacobs Utvalgte sjokolade

Jacobs Utvalgte sjokolade en garantert nytelse i hverdagen og du kan velge mellom fire delikate premiumsjokolader: Mørk sjokolade 72%, Mørk sjokolade med biter av karamell, mandler og havsalt, Mørk sjokolade med biter av pasjonsfrukt, chili og sprø kjeks og mørk sjokolade med tranebær og chili.

Jacobs Utvalgte Cantuccini

Cantuccini er en tradisjonell italiensk kjeks fra Toscana som har sin opprinnelse i det 16. århundre. For mange er denne kjeksen bedre kjent som biscotti. I Italia spises gjerne Cantuccini etter måltidet med søt dessertvin, men kjeksen passer også svært godt til en kopp te eller kaffe.

Jacobs Utvalgte desserter

Hva med en sjokoladefondant laget av mørk Belgisk sjokolade eller vaniljefromasj med pasjonsfrukt? Fondanten er håndlaget og basert på naturlige råvarer. En smakfull nytelse. Laget med 22% mørk belgisk sjokolade med 56% kakaoinnhold. Vaniljefromasjen er også håndlaget, har høyt fløteinnhold, pasjonsfrukt og ekte vaniljestang. En fyldig og og frisk nytelse.