Jacobs Utvalgte juice

Jacobs Utvalgte juice

Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice laget av ekstra søte og solmodne appelsiner, epler og jordbær.

Det er ikke bare hva du spiser til frokost som kan bidra til å avgjøre hvor god dagen blir. Et iskaldt glass med kvalitetsjuice smaker ikke bare godt, det inneholder også mye C-vitamin som er viktig for kroppen!

Juice fra Jacobs Utvalgte er laget av ekstra søte, saftige og solmodne appelsiner, epler og jordbær. Vi henter appelsiner, epler og jordbær fra hele verden, ettersom hvor de er i sesong. Det gir en litt bedre juice med perfekt sødme og syrlighet til enhver tid.

God drikke hører frokosten til, og med deilig frokostjuice fra Jacobs Utvalgte får du en god start på dagen. God drikke hører frokosten til, og med deilig frokostjuice fra Jacobs Utvalgte får du en god start på dagen.

Vi henter appelsiner, epler og jordbær fra hele verden, ettersom hvor de er i sesong!

Ren og naturlig juice 

Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice. Den er ikke tilsatt sukker, konserveringsmidler eller andre tilsetninger og kommer ikke fra konsentrat. Juicen er skånsomt varmebehandlet, noe som sikrer en frisk og nypresset kvalitet og ivaretar den gode smaken.

I serien med produkter fra Jacobs Utvalgte finner du alt du trenger til en litt bedre frokost! I serien med produkter fra Jacobs Utvalgte finner du alt du trenger til en litt bedre frokost!