Jacobs Utvalgte nyheter

Jacobs Utvalgte nyheter
Jacobs Utvalgte er en serie på mer enn 200 unike produkter med ekstra god smak fra utvalgte leverandører i inn- og utland. 23. februar kommer det ytterligere 22 nye produkter vi anbefaler deg å prøve.

Lerstang kylling
Lerstang kylling er en saktevoksende kylling av fransk rase, oppvokst i hjertet av Vestfold. Kyllingen er foret med narasinfritt fôr fra den lokale mølle og dyrevelferd står høyt i fokus. Nå får du også kyllingbrystene fryst.

Tagliatelle trøffel
Pasta laget etter original oppskrift fra Nord-Italia, med durumhvete og egg. Pastaen tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken i råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

Pasta Casarecce
Kvalitetspasta med durumhvete laget etter tradisjonsrik oppskrift fra Sør-Italia. Pastaen støpes i bronseformer og tørkes på lav temperatur, noe som frembringer den gode smaken på råvarene og gir en naturlig, ru overflate.

Bearnaisesaus med/uten trøffel
Jacobs Utvalgte Bearnaise er en frisk og balansert saus laget med eggeplomme. Kommer i to smaker, en med syltet estragon og en med trøffel. Sausen er spiseklar og kan enten serveres kald eller varmes i vannbad.

Antipasti
En serie antipastiprodukter bestående av breserte borettaneløk med balsamicoeddik, grillet hvitløk marinert med chilipepper og persille og soltørkede tomater smakt til med kapers og en blanding av urter og krydder.

Tapasoliven
Jacobs Utvalgte tapasoliven består av fire ulike typer. Ekstra store oliven tilsatt appelsinskall. Greske Kalamonoliven krydret med hvitvinseddik, urter og krydder. Kjempeoliven fylt med Chili. Kjempeoliven fylt med gresk fetaost.

Aïoli
Jacobs Utvalgt Aïoli – en spiseklar hvitløksmajones laget med rapsolje. Aïolien er spiseklar og passer godt til fisk, kjøtt, skalldyr, brød og tapas.

 

Ostesyltetøy
Kommer i uke 10. Ostesyltetøyet fra Jacobs Utvalgte har utsøkte ingredienser og kommer i 3 varianter. Prøv dem til Jacobs Utvalgte ost. 

 

Pesto Rosso Di Pomodori
Jacobs Utvalgte Pesto Rosso 
di Pomodori er en rød og smakfull pesto laget av soltørkede tomater og Pecorino og Grana Padano DOP ost. Deilig som dressing til salater eller som marinade til poteter, fisk og kjøtt.

Kalamata Extra Virgin olivenolje
Jacobs Utvalgte Kalmata Extra Virgin olivenolje er en høykvalitets kaldpresset olivenolje produsert i Hellas av Koroneiki oliven. Olivenoljen har en middels bitter og middels sterk smak. Oljen passer perfekt til kjøtt og salat.

Extra Virgin olivenolje
Kommer i uke 11
En kaldpresset olivenolje produsert i Italia av Biancolill, Oliarola og Taggiascaoliven. Oljen har en søtlig og lett fruktig smak. Den er balansert og mild, noe som gjør den velegnet til pasta, kjøtt, fisk og marinader.

Guatemala - kaffe
Jacobs Utvalgte Guatemala kaffe har god fylde og en fin søtlig fruktighet. Ettersmaken vil være preget av en lett syrlighet med innslag av toner fra sommerblomst. Denne kommer både i 200g filtermalt og 500g hele bønner.

Tropisk aroma - kaffe
Tropisk Aroma har en fyldig, rund og aromatisk smak. Ettersmaken vil være preget av en rund og god balanse mellom lette toner av mørk sjokolade og aprikos. Denne kommer både i 200g filtermalt og 500g hele bønner.

Tykke potetchips med Seasalt & Balsamic vinegar
En knasende sprø potetchips med skall og en god smak av balsamicoeddik. Chipsen er langtidsstekt i solsikkeolje, noe som gir en rik smak og ekstra sprøhet.

Mørk sjokolade med tranebær og chili
Kommer i uke 10
Jacobs Utvalgte mørk sjokolade kommer med små biter av tranebær og en balansert smak av chili. En mørk og distinkt smaksopplevelse. Sjokoladen består av 64% kakao og kakaoen er UTZ sertifisert.