Jacobs Utvalgte nyheter

Jacobs Utvalgte nyheter
Jacobs Utvalgte er en serie på mer enn 150 unike produkter med ekstra god smak fra utvalgte leverandører i inn- og utland. Nå har vi lansert ytterlige 54 nye produkter vi anbefaler deg å prøve, her er et utvalg av dem.

Lerstang kylling
Lerstang kylling er en saktevoksende kylling av fransk rase, oppvokst i hjertet av Vestfold. Kyllingen er foret med narasinfritt fôr fra den lokale mølle og dyrevelferd står høyt i fokus. Les mer om Lerstang kylling.

Black Angus storfe
Jacobs Utvalgte Black Angus storfekjøtt kommer fra Gården Ana Paula, en av de fremste på drift av storfe i Sør-Amerika nærmere bestemt i Uruguay. De har et strengt program for utvelgelse av storfe.

Jacobs Utvalgte svinekjøtt
Svineproduktene består av gode råvarer fra Jæren Smak. 100% vegetabilsk fôr kombinert med gode oppvekstvilkår og høyt fokus på dyrevelferd gir et ekstra smakfullt, mørt og saftig svinekjøtt.

Burger og kvernet storfekjøtt av Angus
Leveres av vår kvalitetsleverandør Prima Jæren. Anguskjøttet brukt i Angusburger og Angus kvernet storfekjøtt er nøye valgt ut fra kvalitetsstandarder som dyrets alder, vekt, kjøttfylde og gode oppvekstvillkår.   

Crispy duck kit
Jacobs Utvalgte Crispy Duck kit kommer med en halv Pekingand, 12 stk pannekaker og hoisinsaus - et ferdig kit som du finner i frysedisken.

 

Müsli og granola
Blandinger med store biter av frukt, bær, nøtter og høyt fiberinnhold. Müslien er også tilsatt lite sukker. Produktene er produsert i Italia. 

 

Røkt laks og ørret
Jacobs Utvalgte røkt laks og ørret produseres på Osterøy. Fisken røkes på tresorten or, noe som gir en unik smak og en flott farge på fisken. Ekstra tynne skiver gir en delikat tekstur og smak. 

Håndpillede reker 
Reker med en søtlig frisk smak, fisket i Barentshavet fra reketråleren Artic Swan. Rekene er av god, jevn kvalitet og produktene er signert av skipperen selv. 

 

Sild
Jacobs utvalgte sild er smakfulle sildevarianter etter god norsk tradisjon. Garnityren er fersk og de har et delikat og innbydende utseende. Store deler av produksjonen er håndarbeid. 

Egg 10 pk
Jacobs Utvalgte egg er økologiske og kommer fra frittgående høner som lever det gode liv på Toten. Hønene spiser egenutviklet spesialfôr og legger egg med en ekstra gul plomme.

Lakriskuler
Jacobs Utvalgte håndlaget lakriskuler er drasjert med deilig sjokolade. Nå har serien fått følge av nyheten lakriskuler med melkesjokolade og havsalt. 

 

Oliven
Jacobs Utvalgte Kalamataoliven, Mammutoliven og Mammutoliven med chili kommer fra Hellas. De er ekstra store og saftige, med fast konsistens og masse god smak.

Karamelliskrem
Jacobs Utvalgte iskrem er ekte is med fyldig smak. Iskremen produseres av Iskremgarden og er laget av fersk melk, helt uten bruk av kunstige essenser. Nå får du også karamelliskrem i serien.

 

Majones og remulade
Smaksrike majoneser og remulade laget med rapsolje. Kommer som chilimajones, trøffelmajones og remulade med kapers og sylte.