Julegavetips med Jacobs Utvalgte-produkter

Lei av å gi bort julegaver som ikke blir satt pris på og som du vet blir liggende og støve ned? Gi bort Jacobs Utvalgte-produkter som du vet vil bli satt pris på.

Om du bruker litt tid og går hyllelangs hos MENY, vil du oppdage at det er massevis av potensielle julegaver der. Produktene fra Jacobs Utvalgte er av yppertse kvalitet, i tillegg til at de er fine å se på. Pakk dem inn i stekeposer og pynt posene med kanelstenger, granbar eller tørkede appelsinskiver. Her får du noen gaveforslag.

Visste du at: om du bor i Oslo eller Akershus, så kan du bestille varer i vår nettbutikk og få dem dem levert på døren? Kjøp spiselige julegaver i år, og gjør unna all julegavehandling på noen få minutter. Les mer om MENYs nettbutikk.

Til den tapasfrelste

Hva med å glede noen med litt deilig tapas? Mammutoliven og Kalamata fra Jacobs Utvalgte er en god start. Av skinker kan vi trekke frem Jacobs utvalgte Parmaskinke og Serrano Reserva. Sammen med Jacobs Utvalgte Manchegoost, Fiken og honning ostesyltetøy og honningglaserte nøtter har du en super gave.

Til den som elsker Italia

Av italiagaver må vi vise frem Jacobs Utvalgte pesto, gjerne med en pose pasta - kjempehyggelig gave som viser at du unner mottakeren det aller beste. Extra virgin olivenolje eller balsamico i vakre flasker er også en fin gave. Vi har også Jacobs Utvalgte Homestyle pastasaus og Jacobs Utvalgte parmesan.

Til den kaffe- og teglade

Alle blir glad for kaffe og te – særlig av den spesielle sorten. Hva med å gi bort to pakker Jacobs Utvalgte kaffe sammen med en pakke Jacobs Utvalgte Cantuccinikjeks? Eller en pakke med økologisk Jacobs Utvalgte te sammen med mørk sjokolade med biter av karamell, mandler og havsalt?

Til den som elsker å kose seg

Alle kjenner en som elsker sjokolade eller lakris. Gi bort Jacobs Utvalgte Belgiske trøfler, konfekt med karamell og havsalt eller håndlagde lakriskuler. Til jul får du blant annet lakriskuler i Limited Edition med smaken mørk sjokolade, appelsinsmak og crisp. Ypperlig som vertinnegave. 

Vertinnegave

Skal du på førjulsselskap eller julefest er det alltid hyggelig å ha med noe til vertinnen/verten. Hva med å pakke en flaske gløgg sammen med en pose gløggmiks? En koselig gave som absolutt vil settes pris på i julen. Du får også kjøpt ferdig pakkede poser med Jacobs Utvalgte produkter hos oss. Vi har en kosepose som inneholder Lakriskuler med hvit sjokolade og bringebær, Cantuccinikjeks med sjokolade og mørk sjokolade med karamell og mandler og en Gourmetpose med Pasta Conchiglie, pesto, olivenolje extra virgin, sydet flaksalt og Belgisk konfekt med karamell. Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

Les også:
Ferdige matgaver fra MENY
Mat som julegaver