Julegavetips med Jacobs Utvalgte

Julegavetips med Jacobs Utvalgte

Lei av å gi bort julegaver som ikke blir satt pris på og som du vet blir liggende og støve ned? Gi bort Jacobs Utvalgte-produkter, garantert en suksess!

Det  som er fint med matgaver, er at den som får gaven nesten uansett kommer til å få bruk for den. Her får du fem tips til hva du kan kjøpe til kjente og kjære.

Kjøp ferdig julegaveposer med kvalitetsvarer fra Jacobs Utvalgte. Som ale andre Jacobs Utvalgte-varer, får du 3 for 2 hele desember:

DEILIGE MATGAVER: Gled noen med disse lekre matgavene: Belgisk sjokolade, Aroma eplemost og Tropisk aroma kaffe fra Jacobs Utvalgte. DEILIGE MATGAVER: Gled noen med disse lekre matgavene: Belgisk sjokolade, Aroma eplemost og Tropisk aroma kaffe fra Jacobs Utvalgte.

Deilig drikke og luksuriøs sjokolade

God drikke, enten det er eplemost til frokosten eller kaffe til ettermiddagskaffen, vil falle i smak hos de fleste. 

Hva med å glede noen med kaffen Tropisk aroma fra Jacobs Utvalgte – en rund og delikat kaffe med søtlig rund syrlighet? I kombinasjon med smakfull Belgisk sjokolade, har du virkelig noe å se frem til.

På julens frokostbord vil Jacobs Utvalgte Aroma eplemost passe perfekt. Det er en frisk, fyldig og middels syrlig eplemost fra Telemark. 

GAVE MED SNEV AV ITALIA: Til hobbykokken er deilig pasta og ost perfekt som matgave. GAVE MED SNEV AV ITALIA: Til hobbykokken er deilig pasta og ost perfekt som matgave.

Matgaver til den matglade

Kjenner du noen som er glad i å lage mat, og kanskje spesielt italiensk? Da vil disse matgavene garantert falle i smak! 

Velg og vrak blant Jacobs Utvalgte Tagliatelle trøffel, Conchiglie og Linguine – som du gir i gave sammen med Homestyle pastaus og deilig Manchego.

VERTINNEGAVEN: Gi bort en gave med lakriskuler, te og kjeks fra Toscana. VERTINNEGAVEN: Gi bort en gave med lakriskuler, te og kjeks fra Toscana.

Den perfekte vertinnegaven

Det er alltid hyggelig å ta med seg noe til vertinnen eller verten når du skal i førjulsselskap eller på julefest, som de kan kose seg med. 

For eksempel kan Jacobs Utvalgte lakriskuler med hvit sjokolade, bringebær og deilig økologisk, grønn te med smak av sitron være en fin liten gavepakning. Eller hva med  Cantuccini mandler – kjeks fra Toscana? 

Vi har 3 for 2 på Jacobs Utvalgte hele julen!
KAFFEGAVE: Gled noen med deilig kaffe fra Jacobs Utvalgte og snacks. KAFFEGAVE: Gled noen med deilig kaffe fra Jacobs Utvalgte og snacks.

Til den kaffeglade naboen

Skjem bort en nabo med deilig kaffe og noe attåt. Blå Java filtermalt kaffe fra Jacobs Utvalgte er en rund og fyldig kaffe med noe syrlighet, og blir nydelig i kombinasjon med Jacobs Utvalgte Belgiske trøfler.

Jacobs Utvalgte lakriskuler med melkesjokolade og havsalt er også en favoritt hos mange. Eller hva med Jacobs Utvalgte Honningglaserte nøtter?

Bruk en stekepose/cellofanpose for innpakning og sett en sløyfe på. Enklere blir det ikke!