Lag en litt bedre påskefrokost

Lag en litt bedre påskefrokost
Hverdagsluksus eller helgekos, en god frokost starter med gode råvarer. Prøv noe nytt og nyt en litt bedre frokost med frokostprodukter fra Jacobs Utvalgte.

Frokosttips 1 - Jacobs Utvalgte egg, bacon og brød

Skjær noen skiver ferskt Jacobs Utvalgte brød som du topper med nystekte, økologiske egg fra Toten, med en ekstra gul plomme. Topp det hele med bacon av kvalitetssvin fra Jæren.

Frokosttips 2 - Jacobs Utvalgte te, juice og granola.

Lag deg en stor kopp økologisk og Fairtrademerket Jacobs Utvalgte te, hell iskald Jacobs Utvalgte appelsinjuice i et glass og fyll frokostskålen med granola med nøtter, røstede flak av havre og fullkornshvete. 

Frokosttips 3 - Rundstykker, salami og Porchetta

Varm noen steinovnsbakte og luftige rundstykker, og topp dem med Italiensk salami milano eller Porchetta fra Jæren Smak. Smør gjerne et lag med Jacobs Utvalgte aïoli på rundstykkene og legg noen skiver agurk og tomat på toppen.

Frokosttips 4 - Røkt laks, reker og sild

Start dagen med et frokostbord med deilig sjømat. Legg røkt laks fra Osterøy, håndpillede reker fisket i Barentshavet av reketråleren Artic Swan og sild laget på tradisjonelt vis i Østfold, på brødskiva.