Lag en litt bedre påskemiddag

Lag en litt bedre påskemiddag
Middag er for mange selve høydepunktet på dagen - så hvorfor ikke prøve noe nytt? Med litt bedre råvarer fra Jacobs Utvalgte er det enkelt. Hva med ett av middagsforslagene her?

Middagstips 1 - Jacobs utvalgte pasta, pastasaus og pølse.

Jacobs Utvalgte pasta er en anelse større og tykkere enn vanlig pasta. Det gjør den litt bedre. Kok pasta etter anvisning på pakken og varm opp pastasausen. Stek pølsene som de er, eller klipp hull i enden på hver pølse og klem ut små kjøttboller som du steker i pannen.

Middagstips 2 - Angusburger, burgerbrød og tomater

Stek eller grill noen ekstra saftige og smakfulle Angusburgere som du legger på Jacobs Utvalgte burgerbrød. Topp det hele med små smaksrike tomater. Ha gjerne på litt Jacobs Utvalgte Aioli også.

Middagstips 3 - Jacobs Utvalgte biff, biffkrydder og bearnaisesaus

La biffene ligge i romtemperatur i minst 30 minutter før tilberedningKrydre biffene med biffkrydder og stek i panne til ønsket resultat. Rå: 52-56 grader, medium: 58-64 grader og godt stekt: 66-68 grader. La de hvile i fem minutter før servering. Varm sausen etter anvisning på pakken. Server gjerne ovnsstekte båtpoteter til.

Tips: Stek biffen til et par grader under ønsket kjernetemperatur. Denne vil stige et par grader mens kjøttet hviler.

Middagstips 4 - Jacobs Utvalgte fersk pasta, Lerstang kyllingbryst og pastasaus med parmesan

Jacobs Utvalgte Lerstang kylling er ekstra saftig og smakfull kylling som har fått vokse i sitt naturlige tempo. Stek kyllingbrystet, kok den ferske pastaen etter anvisning på pakken og server med varm pastasaus med parmesan.

Middagstips 5 - Jacobs Utvalgte fersk cappellacci, pesto rosso og parmesan

Lag en ekte italiensk middag med råvarer fra Italia. Fylte pastaputer med reker, ricotta og sitron er supergodt! Varm pastaputene etter anvisning på pakken og topp med rød pesto og revet parmesan. Veldig enkelt og veldig godt!

Middagstips 6 - Jacobs Utvalgte nakkefilet, peppersaus og pasta

Lag en deilig middag med kjøtt av kvalitetssvin fra Prima Jæren. Nakkefileten er et saftig stykke med mye smak. Stek nakkefileten i panne, kok pasta etter anvisning på pakken og varm opp sausen.

Middagstips 7 - Jacobs Utvalgte ostepølse, pølsebrød og Gravenstein eplemost

Stek eller grill pølsene og server med Jacobs Utvalgte pølsebrød. Varm gjerne også brødene litt på grillen eller over en brødrister. Et glass med iskald eplemost fra Telemark smaker godt ved siden av.

Middagstips 8 - Jacobs Utvalgte Lerstang vingemiks, aïoli og focaccia

Store og smakfulle kyllingvinger med deilig krydder. Stek kyllingvingene etter anvisning på pakken og server med fersk focaccia og aïoli. Supergodt som lunsj, middag eller som en kveldssnack.

Middagstips 9 - Culattaskinke, Crispy duck og Sjokoladefondant

Lag en treretters. Ha Culattaskinke til forrett, gjerne med litt frisk frukt. Som hovdrett anbefaler vi crispy duck tilberedt etter anvisning på pakken. Som det søte punktum kan du ha Jacobs Utvalgte sjokoladefondant.