Litt bedre påskekos

Litt bedre påskekos
Enten det er dessert etter middag eller litt ekstra kos i helgen - prøv noe nytt! Hva med Jacobs Utvalgte iskrem toppet med hakket sjokolade og nøtter? Nammm!

Påskekostips 1 - Jacobs Utvalgte iskrem, mørk sjokolade og honningglaserte nøtter

Velg en sjokolade med en smak du liker, for eksempel mørk sjokolade med pasjonsfrukt, chili og sprø kjeks. Hakk opp sjokoladen og honningglasserte nøtter i biter, og strø det over din favorittis fra Jacobs Utvalgte.

Tips: Skal du på hytta? Be om å få kjøpt halvstekt brød i butikken og stek det selv, så får du helt ferskt brød på morgenen.

Påskekostips 2 - Jacobs Utvalgte kaffe, cantuccinikjeks og lakriskuler

Jacobs Utvalgte kaffe kommer i en rekke varianter. Kanskje du skal prøve en ny variant til påske? Kaffen kan du nyte sammen med italienske cantuccinikjeks med mandler og håndlagde lakriskuler.

Påskekostips 3 - nøttemiks, oriental potetchips og kalamataoliven

Har du noe godt å drikke i glasset er det perfekt å servere cashewdamia nøttemiks, oriental potetchips eller kalamataoliven ved siden av. Førsteklasses råvarer som gjør kosen litt bedre.

Påskekostips 4 - Bringebærlimonade, vaniljefromasj og belgiske trøfler

Det er alltid lurt å ha noe godt i skapet i påsken, som du kan servere om du får uventet besøk eller bare får lyst til å kose deg litt. Vi anbefaler iskald bringebærlimonade, vaniljefromasj og belgiske trøfler.