Sommermat fra Jacobs Utvalgte

Sommermat fra Jacobs Utvalgte
Kos deg litt ekstra i sommer og legg kjøttrike pølser og ekstra lange spareribs fra Jacobs Utvalgte på grillen. Fyll opp et glass med Jacobs utvalgte limonade helt uten tilsatt sukker, og nyt sommeren.

Tre kjøttfulle pølser til grillen
Jacobs Utvalgte pølser består av grovkvernede kjøttstykker og naturlige smakstilsetninger som krydder, urter, løk og ost. Pølsene er laget av kjøttstykker med naturlig tilhørende fett, hovedsakelig fra forparten.I sommer finner du tre nye varianter du kan legge på grillen:

Urøkt Bratwurst 
Tradisjonell urøkt tyskinspirert pølse med mye smak med hele 85% kjøttinnhold.

Spicy ostepølse
Saftig pølse med cheddar og jalapenos, samt hele 79% kjøttinnhold.  

Kyllingpølse
Smaksrik pølse med fersk hvitløk, estragon og frisk sitron, samt hele 90% kjøttinnhold. 

Spareribs St Louis Style  

Jacobs Utvalgte Spareribs St Louis Style er smakfullt mørt og saftig svinekjøtt fra Jæren Smak. Spareribsene er ekstra lange spareribs fra ribbesiden av grisen, og stykkene er store, jevne og kjøttfulle. Kjøttet marineres i en smakfull hickorey grillmarinade før det varmebehandles i 8 timer ved 78ºC. Den medfølgende BBQ glazen har en deilig rund smak av tomat, brunt sukker og røkt paprika.

Jacobs Utvalgte Limonade - nå uten tilsatt sukker

De gode limonadene fra Jacobs Utvalgte er laget med syrlige, friske sitroner som har vokst seg saftige på grenen. Limonadene kommer nå helt uten tilsatt sukker, og er kun søtet med ren druejuice. Ved siden av de to godt etablerte sitronlimonadene med fruktkjøtt og med bringebær, får du nå også kjøpt Limonade med ingefær. Opplev en ny og spennende limonade med et kick av frisk ingefær. Limonaden er lett å drikke, lett å like og perfekt i selskapelige sammenhenger.