Dette må du ha på handlelisten til jul

Dette må du ha på handlelisten til jul

Usikker på om du har husket alt du bør handle inn før jul? Vi har satt sammen en handleliste med det du bør ha i huset til juletiden.

Litt usikker på om du har husket alt, eller har du lyst på inspirasjon? Her får du vår anbefaling over alt du burde ha på handlelisten.

Til julefrokosten 

Årets beste frokost er verdt å vente på. Til jul og romjul tar man seg gjerne ekstra god tid med frokosten, og det med god grunn.

Julen byr ofte på gode, lange frokoster hvor man blir sittende å spise til langt ut på formiddagen. Julen byr ofte på gode, lange frokoster hvor man blir sittende å spise til langt ut på formiddagen.

Kjøp det du trenger og få det levert hjem!


Til romjulen

Romjulen er ofte tiden for familieselskaper, enten i form av frokost, brunsj, lunsj eller middag. Julen består av mye mat, og ofte mye rester. Med enkle grep gjenoppstår restene som nye, spennende og gode retter – men det krever ofte av man har visse basisvarer i hus: 

Husk basisvarene:

Husk at du kan få storhandelen levert på døra av MENY Nettbutikk!


Julestemning med god drikke

I kopper og glass er det gjerne juleøl, gløgg, kaffe, te og brus som gir oss den gode julestemningen. Uansett om du foretrekker varm eller kald drikke, har MENY utvalget. I jula er det lov å kose seg litt ekstra!

 

Til julemiddagen 

Hva som står på bordet i de norske hjem på julaften varierer ofte. Her har vi laget handleliste basert på de vanligste menyene. 

Tradisjonell ribbetallerken Tradisjonell ribbetallerken

Alt du trenger til ribbemiddag for 8 personer:

Hvis du vil lage surkålen selv, så trenger du kun kål, karve, eddik og eventuelt litt eple. Enkelt, og enda bedre

Pinnekjøtt

For mange er det ikke jul uten pinnekjøtt For mange er det ikke jul uten pinnekjøtt

Alt du trenger til pinnekjøttmiddagen med 6 personer til bords:

Lutefisk

Tradisjonell lutefisk med tilbehør Tradisjonell lutefisk med tilbehør

Alt du trenger til lutefiskmiddagen for 4 personer:

Til julekosen

Jula er den tiden på året man kan kose seg litt ekstra med god samvittighet. Fyr i peisen, sett deg godt til rette i godstolen med en kopp med rykende varm kaffe. Enten du foretrekker julebakst, konfekt eller kanskje salt potetgull, så vi har noe for alle!