Faste julepriser

Faste julepriser
Her har du oversikten over alle våre julevarer til fast pris. Disse får du på tilbud hele julen.

Ukens kundeavis finner du her

Medisterdeig

Ønsker du å lage medisterkakene selv får du også kjøpt medisterdeig hos oss. 

Bruk medisterkaker i hverdagen

  • Som kjøttboller
  • I pastasaus
  • Som hamburger
  • I tacoen
  • På pizzaen

Fersk skinkestek

Bruk skinkestek i hverdagen:

  • Strimlet i wok
  • I skiver som hverdagsbiff
  • I svinegryte
  • I wok
  • Panert i skiver som snitzel
  • stekt skinkestek som pålegg

Nystekt ribbe

Bruk ribbe i hverdagen

Lutefisk av skrei

Slik tilbereder du lutefisk

• Beregn 500 til 750 g lutefisk pr. person 
• Ønsker du fastere fisk, salt lutefisken et par timer før. Legg fisken i ei form, strø godt med salt over og vent et par timer. Skyll av saltet før du begynner koker eller steker den. 
• Sjekk underveis. Klem på et av de tykkeste stykkene med en gaffel. Når den gir etter eller skiver seg, er fisken ferdig

Stor, fersk kylling

Brukt hel kylling i hverdagen

Del opp den hele kyllingen, så har du hverdagsmat i flere dager.

  • Kyllingbryst i strimler i wok
  • Kyllinglår i ovnsform
  • Utbenet kyllinglår i kyllinggryte
  • Kyllingbryst i taco
  • Kyllingbryst i pastasalat
  • Bryst i kyllingsuppe
  • Kyllingkraft på skroget

Økologisk julepølse og medisterkaker


Grøstads griser er økologiske frilandsgriser som går fritt rundt hele året – ute eller inne. De bestemmer selv om de vil ta seg en middagslur i solen eller gå i skogen og grave etter røtter.

Dette gir smakfulle økologiske produkter av veldig god kvalitet. 

Grøstad Gris la om til økologisk drift i 2007, etter at de på gården hadde begynt å registrere at blant annet meitemarken hadde blitt borte.


Les mer om Grøstad her

Nyskåret pålegg

MENY-Laugets roastbeef

Ristet landbrød toppet med majones, litt sennep, raust med roastbeef, tomatskiver, sylteagurk, en skje med MENYs egen potetsalat med sennep, rødløksringer eller ristet løk på toppen. Høyt smørbrød i egen klasse!

MENY-Laugets sylte

En ekte sylte med lange tradisjoner i våre butikker. En håndverkssylte som har høstet flere medaljer fra kjøttbransjens NM i juleprodukter. Sylta er kvalitetssikret av MENY-Lauget. Håndlaget hos Pers Kjøkken i Vestfold, med en perfekt balanse av kjøtt, fett og krydder. 

Pragerskinke

En delikat kokt skinke som også blir røkt. Laget etter oppskrift fra vår egen pølsemakermester Thore Berthelsen. Perfekt til julefrokosten med waldorfsalat eller potetsalat, i wraps eller på julebordet.

Provence skinke

En skikkelig håndverksskinke med krydderkant og fylt med oliven. Perfekt med dijonsennep med eller uten honning, potetsalat og cornichons. Prøv den i et godt, gammeldags ostesmørbrød sammen med en smaksrik ost som sveitser, gouda eller ekstra lagret Jarlsberg.

Laks Ørret og torsk

Bruk hel Laks/ørret i hverdagen

  • I skiver stekt i ovn
  • Filet bakt i folie
  • Filet i wraps
  • Filet i wok
  • Filet som laks/ørretburger

Bruk hel torsk i hverdagen

  • Dampet i skiver med kokte grønnsaker
  • bakt torskefilet i ovn
  • Rå torskefilet som ceviche
  • Torskefilet i taco
  • Torskefilet i fiskesuppe