Juleprat om Julemat

Bli med MENY-Laugets leder Espen Lie inn på kjøkkenet for de beste tipsene og triksene som løfter julematen til nye høyder.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at råvarene har mye å si for resultatet, men hvilke råvarer og hva man skal gjøre med dem når de først er i hus er en helt annen sak. Hver jul troner oppskrifter på ribbe og annen julemat på søksstatistikken til Google, for er det én ting vi ikke vil feile på så er det nettopp julematen.

I Juleprat om Julemat på Julekanalen P7 Klem får vi bli med Espen Lie, leder for MENY-Lauget, inn på kjøkkenet hvor han serverer enkle og fristende oppskrifter og tips til alt fra hvordan man får perfekt resultat på ribba, til hva man kan gjøre med alle restene etter etegildet.  

Juleprat om Julemat hører du hver dag rundt kl 12.00 og 17.00 på Julekanalen P7 Klem, eller på www.p7klem.no.

Om Julekanalen P7 Klem

For tiende år på rad viderefører P7 Klem tradisjonen med å gi lytterne all den beste julemusikken gjennom hele førjulstiden. Fredag 13. november kl. 12.00 tok P7 klem igjen på seg nisselua og ble til «P7 Klem Julekanalen».

P7 Klem Julekanalen hadde i desember 2014 over 1 583 000 lyttere totalt, og et snitt på rundt 700 000 ukentlige lyttere. Dette var en økning på hele 142 prosent fra året før. Lyttertiden på julekanalen er i snitt 56 minutter per sesjon, noe som tyder på at folk har radioen stående på som en stemningsskaper mens de forbereder seg til jul. 

Klikk her for å høre Espens spennende oppskrifter og gode råd til hvordan julematen blir en garantert suksess. 

MENY Juleradio - Ribbe 

MENY Juleradio - Julepølse

MENY Juleradio - Medisterkaker

MENY Juleradio - Pinnekjøtt 

MENY Juleradio - Lutefisk

MENY Juleradio - Kalkunfilet

MENY Juleradio - Juletorsk 

MENY Juleradio - Skinkestek 

MENY Juleradio - Julekylling

MENY Juleradio - Juletapas

MENY Juleradio - Ost

MENY Juleradio - Juledrikke 

 MENY Juleradio - Julekaker

MENY Juleradio - Dessert

MENY Juleradio - Matgaver