Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få. Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Se våre beste tips til gode matgaver.

Gaveesker fra Jacobs Utvalgte

Disse tre lekre gaveeskene fra Jacobs Utvalgte finner du i alle våre butikker og i nettbutikken - perfekte som julegave eller vertinnegave:

Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte. Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte.

Sett sammen din egen matgave til jul

Du finner et stort utvalg produkter som settes pris på å få i gave. Hvorfor ikke kjøpe alt man trenger til et lite ostefat, noen kvalitetsprodukter du vet mottakeren liker eller snacks og sjokolade litt utenom det vanlige?

Her er noen tips til matgaver du kan sette sammen selv: 

Drikke 

Spennende øl, lokal eplemost, eksklusiv kaffe eller god te er perfekt å gi bort til jul! Gi gjerne bort lokale Matskatter fra ditt nærområde. Det er ekstra stas å vite hvor det kommer fra og hvor det er produsert!

Våre favoritter:

Flotte produkter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte er fint å få og gi. Flotte produkter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte er fint å få og gi.
Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Lag noe godt på glass eller sett sammen en matgave av kvalitetsprodukter.

Om du ønsker din egen vri på juletinen, kan du selvsagt få det.

Se også våre forslag til matgaver du kan sette sammen selv

Ta kontakt, så hjelper vi deg. Bestillingsliste med mer detaljer, får du i ferskvareavdelingen.