Lag en deilig julefrokost

Lag en deilig julefrokost

Førjulsstresset er over. Den store julemiddagen gikk fint i år også. Barnas utålmodighet etter pakkene er en saga blott. Nå er det bare ro og glede. Årets beste frokost er verdt å vente på.

Vi i MENY legger stort hjerte og mye arbeid i å kunne hjelpe deg som kunde med å lage en ramme som bringer familie og venner nærmere hverandre. 

For det er det det handler om. Vår stolthet over gode matvarer og råvarer skal hjelpe dere med å lage årets beste frokost.

Ingen julefrokoster er like

Det er mange forskjellige retter og pålegg som står på bordene denne morgenen. Mange gleder seg til rester etter julemiddagen. Ribbe, skinke, medisterpølser og medisterkaker. Varme eller kalde! Kjøpt eller hjemmelagde.

Pålegg i alle varianter

Edamer juleost er alltid et høydepunkt, og sylte med en sterk sennep. Røkelaks og eggerøre. Deilige MENY-lagde påleggssalater, pålegg med MENY Anbefaler-stempelet på og kvalitetspålegget fra Jacobs Utvalgte sikrer en velsmakende julefrokost. 

Smakfullt pålegg til jul

Smakfullt pålegg til jul

Stekt, spekt, røkt, rullet eller syltet. Det er mange varianter av klassisk...

Lag julepålegg selv

Tenk deg hvor moro det er å kunne tilby noe spesielt du og kanskje barn/barnebarn har laget sammen. Ikke alt, men et par hjemmelagde varianter til frokostbordet setter en ekstra spiss på det hele!

Hos oss på MENY får du alle råvarene du trenger, og her får du noen oppskrifter:

Sild hører til julenfrokosten Sild hører til julenfrokosten

Spennende lokalmat hver MENY-butikk

Du skal ikke få dårlig samvittighet fordi du ikke lager julens pålegg fra bunnen av. Vi fører alle slag av pålegg fra de store produsentene, samt kvalitetsproduktene til Jacobs Utvalgte.

I tillegg er vi stolte av å kunne tilby produkter fra lokale produsenter. 

MENY-lauget har reist land og strand rundt for å finne frem til unike matskatter fra de ulike fylkene som har satt sitt preg på matkulturen vår. Vi syns det er morsomt å selge produkter fra leverandører som kan håndverket fra gammelt av. Det gjør noe med smaken når det ikke er storskalaproduksjon og det bidrar til mangfold på tallerkenen.