Lag en deilig julefrokost

Lag en deilig julefrokost

Førjulsstresset er over, og den store julemiddagen gikk fint i år også. Nå er det bare ro og glede - årets beste frokost er verdt å vente på.

Vi i MENY legger stort hjerte og mye arbeid i å kunne hjelpe deg som kunde med å lage en ramme som bringer familie og venner nærmere hverandre. 

For det er det det handler om. Vår stolthet over gode matvarer og råvarer skal hjelpe deg med å lage årets beste frokost.

Ingen julefrokoster er like

Det er mange forskjellige retter og pålegg som står på bordene denne morgenen. Mange gleder seg til rester etter julemiddagen. Ribbe, skinke, medisterpølser og medisterkaker. Varme eller kalde, kjøpt eller hjemmelagde.

Pålegg i alle varianter

Edamer juleost er alltid et høydepunkt, og sylte med en sterk sennep. Røkelaks og eggerøre. Deilige MENY-lagde påleggssalater og kvalitetspålegget fra Jacobs Utvalgte sikrer en velsmakende julefrokost. 

Kjøp det du trengrer hos MENY:

Husk pålegssalatene!

Smakfullt pålegg til jul

Smakfullt pålegg til jul

Stekt, spekt, røkt, rullet eller syltet. Det er mange varianter av klassisk julepålegg. Les om våre favoritter og hva slags pålegg vi anbefaler deg å unne deg til jul!

Lag julepålegget selv

Tenk deg hvor moro det er å kunne tilby noe spesielt du og kanskje barn eller barnebarn har laget sammen! Ikke alt, men et par hjemmelagde varianter til frokostbordet setter en ekstra spiss på det hele!

Hos MENY finner du alle råvarene du trenger, og her har vi samlet våre beste oppskrifter på salater og pålegg:

Sild hører til julenfrokosten Sild hører til julenfrokosten

Spennende kvalitetsvarer fra Jacobs Utvalgte

Du skal ikke få dårlig samvittighet fordi du ikke lager julens pålegg fra bunnen av. Vi fører alle slag av pålegg fra de store produsentene, samt kvalitetsproduktene til Jacobs Utvalgte. Her finner du pålegg og råvarer av høy kvalitet, og minst like gode som hjemmelaget!

Finn nye favoritter fra Jacobs Utvalgte:

Matskatter på frokostbordet

MENY-lauget har reist land og strand rundt for å finne frem til unike matskatter fra de ulike fylkene som har satt sitt preg på matkulturen vår.

Vi er stolte over å selge produkter fra leverandører som kan håndverket fra gammelt av. Det gjør noe med smaken når det ikke er storskalaproduksjon og det bidrar til mangfold på tallerkenen.

Finn dine lokale matskatter i nettbutikken!
Hva kjennetegner matskattene i din region?

Hva kjennetegner matskattene i din region?

Lokale tradisjoner, lidenskap for mat og gode råvarer blir fantastiske matskatter.