Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY
Er det ikke koselig å gi bort noe til jul som du vet mottakeren får bruk for? Sånn er det med matgaver, de er koselige å få fordi de ikke bare blir liggende å støve i et skap. Her er noen gode tips om hva du kan gi bort.

Det finnes mange fine måter å gi dem bort også. Du kan putte dem i en kurv som du pynter med julepynt som f.eks: granbar, sløyfer eller kvistorn eller du kan putte dem i stekeposer som du snurper sammen med en sløyfe.

En annen variant er å kjøpe ingredienser som du putter i glass, pynter og gir bort. Som her: Putt julekrydder som stjerneanis, nellik, kanelstenger og tørkede appelsinringer i et glass. Pynt med glasset med kvistorn, sløyfer, glansbilder eller annet som gir julestemning.

Eller her hvor ingredienser til Brownie er puttet i et norgesglass og pyntet med en oppskriften på kakene. Vil du gi bort noe litt sunnnere, putt hjemmelaget Granola på glasset i stedet.  

Tips om innhold i gavepakke:


Te, pasta, sjokolade, olje, eddik, konfekt, pate, pesto, marmelade, krydder, kaffe, sauser, sild, gløgg, kaker, spekemat, saft, nøtter, kjeks, ris, granola, knekkebrød, marsipan og trøfler. Ta en tur i butikken og sjekk utvalget vårt!

Ønsker du å bestille ferdige juletiner kan du gjøre det i butikk. Utvalget ser du her. 

MENY tilbyr også gavekort, klikk for å bestille.