Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Er det ikke koselig å gi bort noe til jul som du vet mottakeren får bruk for? Sånn er det med matgaver, de er koselige å få fordi de ikke bare blir liggende å støve i et skap. Her er noen gode tips om hva du kan gi bort.

Det finnes mange fine måter å gi dem bort også. Du kan putte dem i en kurv som du pynter med julepynt som f.eks: granbar, sløyfer eller kvistorn eller du kan putte dem i stekeposer som du snurper sammen med en sløyfe.

Juletiner og gaveposer

Juletiner og gaveposer

Flotte julegaver som frister og inspirerer! Enkelt for deg, men svært gledeli...

Lekre matgaver fra Jacobs Utvalgte Lekre matgaver fra Jacobs Utvalgte

Matgaver på glass

En enkel variant er å kjøpe ingredienser som du putter i glass, pynter og gir bort!

Som her: Putt julekrydder som stjerneanis, nellik, kanelstenger og tørkede appelsinringer i et glass. Pynt med glasset med kvistorn, sløyfer, glansbilder eller annet som gir julestemning.

En gave som gir julestemning! En gave som gir julestemning!

Eller hva med å gi en kake? Her er alle ingrediensene til brownies samlet i et norgesglass og pyntet med oppskriften.

Vil du gi bort noe litt sunnnere, putt hjemmelaget Granola på glasset i stedet.

Alt til brownies sammen med oppskriften er en fin gave å gi. Alt til brownies sammen med oppskriften er en fin gave å gi.

Tips om innhold i gavepakke:

Uansett hvilken MENY-butikk du handler i, vil du finne lokale, velsmakende produkter og matskatter fra lokale produsenter som kan bli flotte julegaver. 

Til godtemomsen 

Har du en godtemoms i familien? Gi en gave til smaksløkene i form av konfekt og lakriskuler fra Jacobs Utvalgte! 

Gi noe varmt i koppen

Alle blir glad for kaffe og te – særlig av den spesielle sorten. Hos MENY finner du mange kaffevarianter. Hele bønner i flott innpakning fra Coffee of the World-serien er en hyggelig gave å få og gi. Visste du at Jacobs Utvalgte te er økologisk og Fairtrademerket? Gi en julegave med god samvittighet! 

En smak av Italia

Gi bort en italiensk opplevelse i form av pasta, pesto, parmesan og gode oljer. Hva med å invitere deg selv på middag i samme slengen, så har man allerede sørget for at januar blir en mindre grå måned?   

Kos i koppen

Det er i romjulen at man virkelig får tid til å senke skuldrene og nyte livet. Og da er det jo perfekt å ha fått noe godt å varme seg på i julegave. Gløgg fra Jacobs Utvalgte både smaker og lukter fantastisk.

Tapas

Sett sammen forskjellige tapasprodukter som parmaskinke og serranoskinke fra Jacobs Utvalgte, god ost og oliven. Dette er produkter som ikke blir ødelagt av å stå i romtemperatur.

Alle MENY-butikker har et rikt utvalg av spiselige matgaver, sortimentet kan imidlertid variere noe fra butikk til butikk.

Ønsker du å bestille ferdige matgaver kan du gjøre det i butikk. Utvalget ser du her. 

MENY tilbyr også gavekort, klikk for å bestille.