Velkommen til julehjelpen

Velkommen til julehjelpen

Gode smaker hører julen til, og er med på å skape gode opplevelser og ikke minst gode minner. Oppskrifter, inspirasjon og gode tips til jul fra Julehjelpen sikrer en jul og nyttårsfeiring fylt med gode minner og god smak.

For at du skal få en jul og nyttårsfeiring fylt med gode minner og god smak har vi i MENY laget Julehjelpen.

Julehjelpen er en samling av våre beste tips, råd og inspirasjon som vil gjøre julen bedre, enklere, mindre stressende og fylt med matglede.

Bak tipsene står MENY-Lauget, våre egne mateksperter, og våre mange dyktige matarbeidere.

Julehjelpen finner du her på MENY.no, på Facebook og såklart – i butikk. Det er ingenting vi synes er mer stas enn å hjelpe deg å lykkes på kjøkkenet.

Lurer du på noe rundt julens mange måltider, eller trenger inspirasjon til å prøve noe nytt? Snakk med oss i butikken, eller utforsk Julehjelpen her på MENY.no.

6 tips til en stressfri førjulstid

6 tips til en stressfri førjulstid

Ferdig julemat av høy kvalitet og netthandel gjør julen mindre stressende. Se...

Hvem er MENY-Lauget?

MENY-Lauget er MENYs egne eksperter. Dette er MENY-ansatte som har en spesiell lidenskap for mat og verdifull kunnskap som de ønsker å dele med deg. 

Noen er kokker, andre butikkslaktere, noen er best på bakervarer, og noen vet alt om fisk. Vi har noen kjøtteksperter, et par ostenerder, og de fleste har en ekstra dessertmage.De representerer alle regioner i landet, og til sammen besitter de en unik kunnskap om mat. 

Felles for de alle er at de ønsker å gi deg en førjul, julefeiring og nyttårsfeiring fylt med gode smak og minner! 

God førjulstid