Velkommen til julehjelpen

Oppskrifter, inspirasjon og gode tips fra Julehjelpen sikrer en jul og nyttårsfeiring fylt med gode minner og god smak.

Gode smaker hører julen til, og er med på å skape gode opplevelser og ikke minst gode minner. Derfor har vi i MENY laget Julehjelpen.

Her har vi samlet inspirasjon og gode råd fra MENY-Lauget som sikrer en jul og nyttårsfeiring fylt med gode minner og god smak. 

Hva finner jeg på Julehjelpen? 

På Julehjelpen finner du til enhver tid gode råd og tips til alt du måtte lure på når det kommer til førjulstiden, julefeiringen og nyttårsfeiringen.

Her finner du blant annet: 

I tillegg har vi laget en smart kalender, som minner deg på når det er lurt å starte bakingen av de syv slag og når du bør sikre deg det beste pinnekjøttet. Fra 1-30 desember finner du denne her. 

Hvordan bruker jeg Julehjelpen?

Det lønner seg å følge med på Julehjelpen i hele desember.

 

Fra 1. til 24. desember kan du hver dag trekke en nytt lodd i det store julelotteriet, og være med i trekningen av fine premier

På Julehjelpen vil du hver dag få tips om hva du burde gjøre denne dagen i vår smarte julekalender. Denne minner deg på når det er lurt å starte bakingen av de syv slag og når du bør sikre deg det beste pinnekjøttet. 

Hvem er MENY-Lauget?

MENY-Lauget er MENYs egne eksperter. Dette er MENY-ansatte som har en spesiell lidenskap for mat og verdifull kunnskap som de ønsker å dele med deg. 

Noen er kokker, andre butikkslaktere, noen er best på bakervarer, og noen vet alt om fisk. Vi har noen kjøtteksperter, et par ostenerder, og de fleste har en ekstra dessertmage.De representerer alle regioner i landet, og til sammen besitter de en unik kunnskap om mat. 

Felles for de alle er at de ønsker å gi deg en førjul, julefeiring og nyttårsfeiring fylt med gode smak og minner! 

PS! Finner du ikke det du leter etter på Julehjelpen eller MENY.no kan du spørre MENY-Lauget direkte på Facebook i hele desember. Du finner de her 

God førjulstid