6 tips til en stressfri førjulstid

6 tips til en stressfri førjulstid

Ferdig julemat av høy kvalitet og netthandel gjør julen mindre stressende. Se flere tips som gjør at du får du en rolig og stressfri førjulstid.

Julen kan være en stressende tid for mange, men med gode tips og råd fra Roar Sjåvåg, diplomkokk og medlem av MENY-Lauget, er det bare å senke skuldrene og nyte hele desember, fra start til slutt.

Her er seks til hvordan du kan få en stressfri førjulstid! 

RÅD FRA EKSPERTEN: Roar Sjåvåg, diplomkokk og medlem av MENY-Lauget, har mange gode tips og råd som vil gi deg en stressfri førjulstid.

RÅD FRA EKSPERTEN: Roar Sjåvåg, diplomkokk og medlem av MENY-Lauget, har mange gode tips og råd som vil gi deg en stressfri førjulstid.

Følger du julekalenderen vår, får du i tillegg daglige tips som vil hjelpe deg med planleggingen! Du finner den på forsiden.

Det er lov å få litt hjelp

Denne julen har vi bakt, stekt, forberedt og testet for deg, og resultatet er en serie med produkter som vil hjelpe deg på kjøkkenet i julen. Prøv sausene og stappene du bare finner hos oss, vår nystekt ribbe, julepølsene og risgrøten.

Legg i handlelisten nå:

MENYS SAUSER: Konsentrer deg om selve ribben, kalkunen eller lutefisken så lager vi sausen for deg. Alt du trenger å gjøre, er å varme sausen i et vannbad. MENYS SAUSER: Konsentrer deg om selve ribben, kalkunen eller lutefisken så lager vi sausen for deg. Alt du trenger å gjøre, er å varme sausen i et vannbad.

Spør en julehjelper i butikken

For at du skal få personlige svar og hjelp til alt du måtte lure på, møter du hver dag kunnskapsrike Matarbeidere og kokker i butikken – våre egne Julehjelpere.

Spør oss om alt fra hemmeligheten bak sprø pepperkaker, til hvilken matgave som trolig vil falle i smak hos svigermor.

JULEHJELP: Hver dag møter du kunnskapsrike Matarbeidere og kokker hos oss – våre egne Julehjelpere. JULEHJELP: Hver dag møter du kunnskapsrike Matarbeidere og kokker hos oss – våre egne Julehjelpere.

Få julevarene levert på døren

For at du skal få mer tid til å perfeksjonere pepperkakehuset, leverer vi julevarene dine på døren. På nett finner du det samme store utvalget som i butikk, og du kan få levering allerede samme dag når du bestiller før kl. 12:00.

BESTILL PÅ NETT: Vi leverer julevarene dine på døren. BESTILL PÅ NETT: Vi leverer julevarene dine på døren.

Alle blir glade for matgaver

For å gjøre julegave-handelen enklere, har vi funnet frem smakfulle gaver som passer til både vertinnegaver og under treet. Matgavene finner du i butikk og her i nettbutikken vår

Psst.. I hele desember får du 3 for 2 på Jacobs Utvalgte:

MATGAVER: Gjør det enkelt for deg selv, og gå for noen matgaver i år. MATGAVER: Gjør det enkelt for deg selv, og gå for noen matgaver i år.

La oss lage middagen for deg

Middager fra Heat & Eat er ferdige middager du bare trenger å varme opp. Resten har våre kokker gjort for deg.

Prøv «Thai red curry» med kylling, pizzaen «Say ham & cheese», eller klassisk lasagne med parmesan. Du finner dem alle i Heat & Eat-disker og på nett. Se hele utvalget her

FERDIG MIDDAG: Lasagne er en av mange retter som du finner i Heat & Eat-serien. FERDIG MIDDAG: Lasagne er en av mange retter som du finner i Heat & Eat-serien.

Bli med i Facebook-gruppen «Julehjelpen med MENY»

Lurer du på noe i julestria? Eller har du kanskje et skikkelig godt tips som du ønsker å dele? Bli med i gruppen «Julehjelpen med MENY» på Facebook!

  • Bli med her!

Alle er velkommen til både å stille og svare på spørsmål, og i tillegg til folk flest har vi invitert med oss flere av våre egne kokker og Matarbeidere som vil bidra med sin ekspertise.