Ute i siste liten med julegaver? Her er gavene alle vil elske

Ute i siste liten med julegaver? Her er gavene alle vil elske

Vi har utvalget du trenger for å finne gaver til både store og små.

Selv om vi har både planlagt og skrevet lister, er det fort gjort at det dukker opp et par siste listen-gaver som vi må hive oss rundt for å få på plass før jul. Da er det godt å vite at du hos MENY kan finne gaver som både varmer og metter – til store og små.

Julegave med tema 

Et godt tips kan være å sette sammen en italiensk pakke fra Jacobs Utvalgte med Pasta Lumaconi, Pesto og parmesanosten Parmigiano.

Også Olivenolje og Balsamico fra Jacobs Utvalgte er fine matgaver som settes pris på.

Eller hva med en deilig tapaspakke? Med Parmaskinke og Serranoskinke Reserva fra Jacobs Utvalgte, god ost og oliven ligger alt til rette for en hyggelig kveld. Disse produktene holder seg også fint i romtemperatur.

I hele desember får du 3 for 2 på alle Jacobs Utvalgte!

En annen fin gave kan være deilige matgaver fra Jacobs Utvalgte. En annen fin gave kan være deilige matgaver fra Jacobs Utvalgte.
Husk at du også kan få julegavene levert på døren! Ta julehandelen i nettbutikken, så leverer vi varene hjem til deg.

Julegaver som varmer

Vi har gaver til store og små! Vi har gaver til store og små!

Ullsokker og ullundertøy er kanskje ikke de mest spennende gavene, men er noe som alltid kommer til nytte.

Til de aller minste kan Socks Wool, Wool Top Kid og Wool Longs Kid fra Pierre Robert være fine gaver.

Den populære ullkolleksjon designet av Hanneli Mustaparta for Pierre Robert er i alle våre butikkhyller, og enten du går for Wool T-Shirt eller Wool Long Sleeve er det en gave som uten tvil vil komme mottakeren til gode. 

Pierre Robert har også sportsundertøy til han og henne, som Sports Bra og Sports Boxer Men. 

Velværegave

Et annet julegavetips til henne er å sette sammen en gavepakke med velværeprodukter, som Natural Håndkrem, Natural Basic Såpe og Duftlys White Tea.

Spiselige julegaver

Fordelen med å gi bort noe spiselig, er at det ikke er fare for at de blir liggende å støve bort. Hos oss finner du også et stort utvalg av spiselige gaver du kan gi bort til venner og familie. 

Gi bort en kake på lekkert glass

Du kan for eksempel putte ingrediensene til brownies i et norgesglass og pynte med en lapp hvor oppskriften står. Norgesglass er også perfekt å bruke til å ha hjemmelaget granola i - en litt sunnere gave. Har du ikke Norgesglass, er Quattro oppbevaringsglass perfekt!

Du kan også velge å fylle glasset med julekrydder som stjerneanis, nellik, kanelstenger og tørkede appelsinstenger, som du pynter med kvistorn, sløyfer og glansbilder.