Våre anbefalinger til fast julepris

Våre anbefalinger til fast julepris

Gode smaker hører julen til og vi har samlet våre julefavoritter, som du i hele desember får til en fast julepris. Produktene er anbefalt av matarbeiderne våre, og mange av de kvernes, stekes, skjæres og tilberedes av våre dyktige matarbeidere i butikk, og er proppfulle av gode julesmaker.

Medisterdeig fra ferskvaredisken kr. 59,90/kg

MENYs nykvernede medisterdeig er grovkvernet og et perfekt utgangspunkt når du skal lage medisterkaker. Vår medisterdeig inneholder 23% fett for smakens skyld. 

Medisterdeig er en fantastisk råvare som kan brukes til mye. Medisterkaker og hjemmelagde julepølser er klassikerne, men bruk deigen til middagsmat både til hverdags og i helgen: 

Mye mer enn bare medisterkaker

Mye mer enn bare medisterkaker

Medisterdeig kan brukes til mye mer enn du tror. Medisterdeig brukes til...

Nystekt ribbe fra varmeskapet kr 19,90/kg

Våre matarbeidere er eksperter på å steke ribbe, og hver dag frem til jul har vi nystekt ribbe i varmesskapet.

I førjulstiden finner du hver dag nystekt ribbe fra varmeskapet hos oss. Som ferskvaresjef er Sandra på MENY Fornebu spesielt stolt over smaken og kvaliteten på denne ribben. I førjulstiden finner du hver dag nystekt ribbe fra varmeskapet hos oss. Som ferskvaresjef er Sandra på MENY Fornebu spesielt stolt over smaken og kvaliteten på denne ribben.

Fersk julefisk kr 99/kg

Laks, ørret og torsk kan brukes i et hav av forskjellige retter. Bak dem gjerne hele i ovnen med sitroner, urter og potetskiver. Eller hva med å prøve å lage hjemmelaget gravlaks i år?

 • Oppskrift på hjemmelaget gravlaks her

Bruk hel laks og ørret i hverdagen

 • I skiver stekt i ovn
 • Filet bakt i folie
 • Filet i wraps
 • Filet i wok
 • Filet som laks/ørretburger

 • kr 502 99

  2,81 kg

  kr 179,00/kg

  Laks hel

  Oppdrett

 • kr 410 00

  2,5 kg

  kr 164,00/kg

  Ørret

  hel Oppdrett

Bruk hel torsk i hverdagen

 • Dampet i skiver med kokte grønnsaker
 • bakt torskefilet i ovn
 • Rå torskefilet som ceviche
 • Torskefilet i taco
 • Torskefilet i fiskesuppe

Fersk julefisk fra fiskedisken Fersk julefisk fra fiskedisken

Fersk julekylling kr 49,90/kg

En litt bedre kylling som kan  brukes i mange gode vinterretter. Hel kylling passer perfekt i kyllingsuppe, eller du kan helsteke den i ovnen.

Julekylling - kylling med smak av jul

Julekylling - kylling med smak av jul

Kylling har en mild og god smak, og får med få grep en deilig smak av jul. De...

Enten du vil imponere med hel kylling eller servere saftige stykker av kyllinglår eller bryst, så kan du leke deg med det meste av tilbehør. Velger du hel kylling er dette et veldig godt alternativ til hel kalkun. 

VegMe kjøttfri 49,90/pk

VegMe er serien med ferske, bærekraftige og smakfulle veganske produkter, som du kun får hos MENY. Gode kjøtterstatninger for de som ønsker å spise mindre kjøtt i julen. 

Lag kjøttfri julemat full av smak med produktene fra VegMe Lag kjøttfri julemat full av smak med produktene fra VegMe
Ta en kjøttfri dag i julen

Ta en kjøttfri dag i julen

Kjøttfrie middagstips til førjulstiden, den store julemiddagen og i romjulen.

Jacobs Utvalgte 3 for 2

Til jul ønsker mange å unne seg litt ekstra og gjerne litt bedre varer, derfor får du 3 for 2 på alle Jacobs Utvalgte produkter hele julen! Jacobs Utvalgte er en kvalitetserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken.

Vertinnegaver og matgaver til jul:

Produktene fra Jacobs Utvalgte er perfekt å gi bort i julegaver til matglade venner og familie. Det er alltid hyggelig å ta med seg noe til vertinnen eller verten når du skal i førjulsselskap eller på julefest, som de kan kose seg med. 

Middag fra Heat & Eat kr. 49,90/pk

Heat & Eat er vår egen serie med ferdigretter og fersk pizza. Middagsserien er svært populær og du kan velge mellom 30 ulike middager.

Dette er retter som passer utmerket i en hektisk førjulstid, hvor middagene gjerne droppes grunnet hektiske dager med forberedelser, avslutninger og julesamlinger.