Faste julepriser hos MENY

Faste julepriser hos MENY

Gode smaker hører julen til og vi har samlet våre julefavoritter som du får til en fast julepris i hele desember.

Vi har plukket ut våre julefavoritter som har fått en fast julepris hele julen gjennom. Produktene er anbefalt av våre dyktige matarbeiderne, og mange av de kvernes, stekes, skjæres og tilberedes i butikk. 

Gode julesmaker til god julepris!

Nystekt ribbe fra varmeskapet - kr 19,90/hg

Våre matarbeidere er eksperter på å steke ribbe, og hver dag frem til jul har vi nystekt ribbe i varmeskapet.

Nyt en nystekt ribbebit med knasende sprø svor til lunsj, eller ta med hjem til middag.

 • Vår faste julepris:
  19,90 kr/hg (199 kr/kg)
Se alle varer til fast julepris


Tynnribbe fra Jæren Smak - 169 kr/kg

Ribba er hovedattraksjonen for de fleste på julaften, og da er det ekstra stas å kunne servere premiumribbe fra Jæren smak. Ribba er veldig høy med god kjøttfylde og godt marmorert, noe som gjør ribba saftig og smakfull. 

Ribba er fryst og ferdig rutet.

Fast julepris på tilbehøret til julematen

En ekte juletallerken er ikke komplett uten saus, medisterkaker eller julepølser. Enten du vil lade opp til jul eller trenger en løsning på tidsklemma til selveste julaften, er disse et godt alternativ til hjemmelaget.

Tilbehøret som saus, julepølser, medisterkaker og sosisser får du i år til en fast julepris hos MENY. Tilbehøret som saus, julepølser, medisterkaker og sosisser får du i år til en fast julepris hos MENY.

Julepølser av utegris - 14,90 kr/hg

Smakfulle pølser av lykkelige griser passer eksta godt til et staselig julemåltid. Her finner du sosisser, grov julepølse og rå julepølse om du vil trekke den selv. 

Grove medisterkaker - 15 kr/stk

Medisterkaker er selvskrevet tilbehør til julemiddagen, men er også godt som en rask og velsmakende hverdagsmiddag. Kakene er stekt ferdig - du trenger kun å varme dem. 

 

MENYs egne julesauser -  25 kr/stk

Det skal ofte gå fort på kjøkkenet i juletiden, uten at det skal gå på bekostning av matopplevelsen.

Vi har derfor utviklet en serie gode sauser som du enkelt varmer i posen. Når det er mye å passe på på en gang, er det godt å slippe bekymringen over om man rekke å lage sausen i tillegg.

Fersk julefisk fra fiskedisken Fersk julefisk fra fiskedisken

Fersk julefisk - 99 kr/kg

Laks, ørret og kveite kan brukes i et hav av forskjellige retter. Bak dem gjerne hele i ovnen med sitroner, urter og potetskiver, eller hva med å lage hjemmelaget gravlaks i år?

 • Hel fisk: 99 kr/kg
 • I skiver: 109 kr/kg

Kjøp hel fisk hos MENY

Fersk julekylling fra Lerstang - 69,90 kr/kg

Hel kylling passer perfekt i kyllingsuppe, eller du kan helsteke den i ovnen. Ønsker du ekstra saftig, stor kylling, bør du velge hel Lerstang-kylling.

Er dere få rundt bordet på nyttårsaften, kan kanskje en kylling være et bedre alternativ enn en stor kalkun.
Kylling er et festmåltid! Fyll den med gode sitrusfrukter eller tradisjonell stuffing Kylling er et festmåltid! Fyll den med gode sitrusfrukter eller tradisjonell stuffing

De saktevoksende Lerstangkyllingene produseres i Vestfold, hvor fokuset på dyrevelferd er særs viktig. Kyllingen er så god at den også har blitt en av våre Matskatter.

Julekylling - kylling med smak av jul

Julekylling - kylling med smak av jul

Kylling har en mild og god smak, og får med få grep en deilig smak av jul. Den er også et godt alternativ til kalkun både til jul og nyttår.

Grillet Lerstangkylling til fast julepris

Du får også kjøpt lerstangkyllingen ferdig grillet. Velg mellom hel og marinert, hel og halv grillet kylling.

 • Hel, grillet Lerstangkylling: 99 kr/stk
 • Halv, grillet Lerstangkylling: 49,50 kr/stk
Lag din egen nøttestek til jul, eller kjøp ferdig. Lag din egen nøttestek til jul, eller kjøp ferdig.

20% Trumf-rabatt på utvalgte vegetarprodukter

Gjennom hele jula får du som er Trumfmedlem 20% rabatt på et stort utvalg vegetarprodukter. Rabatten trekkes fra i kassen ved bruk av trumfkort eller et trumfregistrert bankkort.

20% Trumf-rabatt på et stort utvalg vegetarprodukter

20% Trumf-rabatt på et stort utvalg vegetarprodukter

Hele julen får Trumf-medlemmer 20% rabatt på et stort utvalg vegetar og veganske produkter hos MENY. Velg mellom vår egen nøttestek, spennende pålegg, kjøtterstatning, vegansk iskrem og ferdige vegetarmiddager.

Enten du er veganer, vegetarianer eller bare nysgjerrig på kjøttfrie alternativer til jul- og hverdagsmat, er dette en ypperlig sjanse til å teste nye produkter. Hva med å prøve vår ferdige nøttestek i julen? 

Jacobs Utvalgte 3 for 2

Til jul ønsker mange å unne seg litt ekstra og gjerne litt bedre varer, derfor får du 3 for 2 på alle Jacobs Utvalgte produkter hele julen!

Miks produktene som du vil - vi trekker fra 33% i kassen slik at du får den beste og mest rettferdige prisen.

Gaveeskene er perfekte gaver til venner og kjente! Du kan også benytte deg av tilbudet på julevarene og gaveeskene. Gaveeskene er perfekte gaver til venner og kjente! Du kan også benytte deg av tilbudet på julevarene og gaveeskene.

Kjøp ferdige matgaver hos MENY

Produktene fra Jacobs Utvalgte er perfekt å gi bort i julegaver til matglade venner, familie eller som vertinnegaver til julebordet.

Stort utvalg ferdige middagsretter - 49,90 kr/stk

Vår egen serie ferdigretter av høy kvalitet får du i hele julen til fast julepris. Middagsserien er svært populær og du kan velge mellom 20 ulike middager.

Middagene trenger kun å varmes, og du kan velge mellom ferdigretter som lasagne, butter chicken, supper og pizzaer. Perfekt i en hektisk førjulstid hvor det ofte er liten tid til å lage middag.

Raske, smakfulle middager:

Ferdig juletallerken - fra 89 kr/stk

Du får også to ferdige juletallerkner til fast julepris - perfekt for deg som vil nyte julens gode smaker men ikke har tid eller lyst til å stå på kjøkkenet i timesvis.

 • Ribbetallerken - kr 99 kr/stk
  Ribbe, medisterkaker, surkål og deilig saus. 
 • Medisterkaker og julepølse - 89 kr/stk
  Inneholder medisterkaker, julepølse, surkål og saus. 

Det eneste du trenger er poteter, og så har du et komplett julemåltid.

Morenepoteter fra
Bjertnæs & Hoel - 29,90 kr/pk

Vi har funnet noen av Norges beste poteter, og de passer utmerket til julemiddagen. 

Du får delikate, små perlepoteter samt gule og røde morenepoteter til fast julepris i hele desember. Prøv dem og smak forskjellen! 

Grov Grøstadburger  - 69 kr/stk

Grøstad Gris ble etablert i 2000 og vokste til å bli landets fremste produsent av svinekjøtt hvor grisen stod i fokus.

Nå har vi fast julepris på den populære grøstadburgeren, perfekt for en kjapp og smakfull førjulsmiddag!

Smakfulle juleoster

Det blir ikke skikkelig jul uten edamer, stilton eller en skikkelig god brunost. Mange har sin favorittost til jul, og vi har plukket ut våre favoritter.

Med en god, fast julepris hele julen gjennom kan du kose deg med julens beste oster gjennom hele juletiden.

Prøv Stilton med pepperkake til jul! Pepperkaker passer også godt til de aller fleste blåmuggoster. Prøv Stilton med pepperkake til jul! Pepperkaker passer også godt til de aller fleste blåmuggoster.
 • Heidalsost - kr 149 kr/stk
  En klassisk brunost på julens frokostbord - eller som gave. Prøv den i julesaus eller til lutefisken!
 • Edamer fra Myrdal - 149 kr/stk
  Myrdal edamer er en halvfast kumelksost laget i henhold til tradisjonell nederlandsk oppskrift på den nederlandsk eide gården i Tysnes på vestlandet.
 • Blue Stilton fra Colston Basset - 49,90 kr/hg
  Stilton er først og fremst en dessertost, og serveres gjerne med fruktbrød, fiken, honning, nøttebrød eller nøytrale kjeks.
 • Jarlsberg vellagret - 34,90 kr/hg
  Vellagret klassiker som hører hjemme til jul. Lagret i minst 12 måneder, og osten får dermed en fyldig, søtlig og nøtteaktig smak.

Julens oster

Julens oster

Ost hører julen til og passer godt til alle måltidene gjennom høytiden. En ostekveld i den hektiske førjulstiden er noe alle bør unne seg - men hva er typiske juleoster og hva drikker man til?

Nyskåret roastbiff - 39,90 kr/hg

Perfekt til julefrokosten, julebrunsjen eller til middag. Server med sylteagurk, remulade og sprøstekt løk på nystekt brød eller rundstykke, eller med fløtepoteter og en god rødvinssaus til middag.

Husk roastbiff med godt tilbehør:

Nystekte, håndlagde brød - 39,90 kr/stk

Ingenting er bedre enn å ha et godt, nystekt brød til frokosten. I år får du alle våre håndlagde brød til fast julepris. 

Lyst på nystekt brød til julefrokosten? Kjøp halvstekte brød, og stek dem rett før de skal serveres.

Nystekt focaccia - 29,90 kr/stk

Du får også deilig focaccia med tomat og oliven og en med ost og løk til fast julepris i år. Begge er håndlagde, luftige og svært smakfulle. Prøv dem til tapas!

Julen har flere tradisjonelle desserter, blant annet riskrem med rød saus. Julen har flere tradisjonelle desserter, blant annet riskrem med rød saus.

Julens desserter

Vår egen riskrem og bringebærsaus er perfekt for deg som ikke har tid eller mulighet til å lage desserten fra bunn. Vi har har også deilig, frisk bringebæraus som er vår klare favoritt - denne anbefaler vi deg å prøve.

 • Riskrem - 89 kr/stk
 • Bringebærsaus - 39,90 kr/stk

Våre egne dessserter - 30 kr/stk

I tillegg til riskrem, får du vår egen karamellpudding, creme catalane og panna cotta til fast julepris i hele desember.

Du kan servere iskrem på mange morsomme måter. Hvorfor ikke servere sjokoladeis i klementinskall? Du kan servere iskrem på mange morsomme måter. Hvorfor ikke servere sjokoladeis i klementinskall?

Inspira-iskrem fra Hennig Olsen - fra 59,90 kr/stk

Vil du ha litt andre desserter enn riskrem, panna cotta eller karamellpudding har vi også Hennig Olsens Inspira iskrem til fast julepris. Perfekt når man vil ha en litt lettere avslutning på måltidet. 

Nystekte julekaker

Nystekt julekake er en viktig juletradisjon, og vi har to typer for en fast pris gjennom hele julen. 

 • Rund, klassisk julekake - 34,90 kr/stk
  Klassikeren som du kjenner den! En saftig Julekake av høy kvalitet, bakt på ekte meierismør og masse rosiner.
 • Jacobs Utvalgte julekake - 39,90 kr/stk
  En avlang julekake fylt med rosiner og toppet med mandelflak.

Julekaker er noe av det beste med julen. Kos deg litt ekstra med våre faste julepriser på et stort utvalg julekaker! Julekaker er noe av det beste med julen. Kos deg litt ekstra med våre faste julepriser på et stort utvalg julekaker!

Julens beste julebakst

Enten du skal servere julekaker og ikke har tid til å bake, eller bare har lyst på en smak av julebaksten, finner du smakfulle julekaker hos oss til fast pris i hele desember. 

 • Smultringer - 5 for 25 kr
 • Lussekatter - 5 for 25 kr
 • Kokosmakroner - 3pk for 15 kr
 • Kransekakestenger - 3pk for 15 kr

Håndlagde julekaker - 59,90 kr/pk

Prøv deilige brune pinner i en rekke varianter. Disse er håndlaget på Sigdal Bakeri og smaker fantastisk. Nærmere hjemmebakt kommer du ikke.

 • Brune pinner
 • Kokospinner
 • Browniespinner
 • Brune pinner med valnøtt & karamell

Minimuffins, kanelboller og berlinerboller - 29,90 kr/pk

En søt munnfull med små muffins, kanelboller og berlinerboller. Godt til kaffen, eller hva med å gi bort en boks i julekalenderen til barna? Minibaksten vil garantert bli en stor suksess!

Prøv miniberliner med sjokolade eller bringebær, minimuffins med karamell eller blåbær - eller våre saftige mini kanelboller.

Mini cookies - 49,90 kr/pk

Du finner også flere spennende mini cookies med spennende smaker. Prøv cookies med hvit sjokolade, brownies, peanøtt og sjokolade eller melkesjokolade.