Julekaffe fra Evergood

Julekaffe fra Evergood

En god kopp kaffe hører til julekosen. Kaffeprodusenten Evergood har samlet de beste smakene gjennom året som har gått og laget den ultimate kaffen til jul.

Evergood Juleblanding er resultatet av en unik kombinasjon kaffebønner, og bygger på den klassiske og unike smaken av Evergood Classic. Årets julekaffe består altså av mange gode smaker og setter den perfekte stemningen for jul.

Legg den i handlekurven her:

Kaffe til jul  

Årets Juleblanding har en fin balansert fruktighet, med en søtlig rund syrlighet som kjennetegnes av solbær og et hint av bringebær. Ettersmaken er preget av en rund og god balanse mellom lette toner av mørk sjokolade og deilig aprikos.

Evergood Juleblanding er en eksklusiv kaffe og selges i et begrenset opplag – så det kan være lurt å være tidlig ute.

- Julen byr ofte på mye besøk, både ventede og uventede gjester. Med en Evergood Juleblanding i skapet har du alltid noe godt å servere gjestene, tipser Kim Ronny Larsen, som er medlem av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter.

Server god kaffe til julens konfekter Server god kaffe til julens konfekter

- For mange er kaffe et fast punkt på menyen etter den store julemiddagen. Etter et måltid fullt av smaker er en god julekaffe en perfekt avslutning. 

Det er bare noen små grep som skal til for å få kaffen til å smake litt mer jul. Ha ½ ts kanel, 1 ts vaniljesukker og litt revet klementinskall i, og topp gjerne med oppskummet melk, fløte eller pisket fløte med et lite kaneldryss på toppen.