Coffee of the world: Limited Edition

Ny kaffe fra Coffee of the world!

Vi er stolte av å kunne tilby våre MENY-kunder nok en eksotisk kvalitetskaffe.

Denne gangen Peru Women's Coffee

De kvinnelige farmerne bak Peru Women´s Coffee tilhører kaffekooperativet Unicafe, og er dyktige, målbevisste kvinner som er opptatt av å utvikle og forbedre kaff eproduksjonen på sine plantasjer. 

Ved å kjøpe denne posen er du med på å gjøre det mulig for disse kvinnene å bedre livsvilkårene for seg og sine familier, ved at de får betalt noe mer pr. kilo, slik at de blir i stand til å investere i ulike kvalitetsforbedrende tiltak.

Det har gjort det mulig for kooperativet å bygge nye lagre for råkaffen – noe som gjør kvaliteten bedre og hverdagen enklere.

Farmerne får mye ros for kaffen sin – noe som igjen fører til et enda sterkere kvalitetsfokus i kooperativet. Høyere kvalitet gir også bedre pris! Det gavner både familieøkonomi og likestilling. Forbedrede økonomiske rammer, forutsigbarhet og sparing stimulerer investeringer i jordbruket som igjen gir bedre avlinger. Dette skaper økt optimisme og økt fremtidstro for alle medlemmene av Unicafe-kooperativet.

Smak:

Peru Women´s Coff ee kommer fra San Ignacio-distriktet, og er en spennende blend med 5 kaff etyper; Typica, Pache, Caturra, Gul Caturra og Catimor. Kaffen har en frisk syrlighet med innslag av nyper og et hint av nøtter i ettersmaken.

 

Kvern din egen kaffe hos MENY

Har du ikke egen kaffekvern? I våre butikker har vi alltid kaffekvern og hele bønner fra Coffee of The World tilgjengelig. Still inn ønsket malingsgrad og mal bønnene slik du foretrekker.