Personlige tilbudskuponger

Personlige tilbudskuponger
Få tilbud på det du kjøper ofte! Motta personlige tilbudskuponger på det du og dine handler ofte på MENY.no eller i MENY handleappen.

Du kan se og aktivere dine digitale tilbudskuponger ved å logge inn med Trumf. Du får nye kuponger annenhver uke og de gjelder for to uker. Rabatten gjelder for alle produktene på kupongen og et ubegrenset antall på én handel.

I tillegg kjører vi ofte kampanjer ifm sesongene der vi gir deg ekstra kuponger på kjente varer eller nyheter for at du kan prøve noe nytt.

Så enkelt er det å få tilbudskuponger

1. Logg inn

Dine personlige tilbudskuponger finner du ved å logge inn med Trumf enten på MENY.no eller i MENY handleappen. For å få personlige tilbudskuponger, må du være Trumf-medlem. Bli Trumf-medlem her

Allerede Trumf-medlem?

Logg deg inn her 

eller last ned MENY handleappen ved hjelp av linkene nedenfor og logg inn i appen. 

Last ned fra Appstore
(Android kommer om kort tid)

Har du glemt passordet, kan du bestille nytt å ved trykke "Glemt passord". Det nye passordet sendes da til din registrerte e-postadresse.

Er du ikke Trumf-medlem, så kan du melde seg inn i Trumf, det er veldig enkelt. Det vil ta et par dager før du er registrert og kan få kuponger. Du vil få en SMS når kupongene er klare i appen. Bli Trumf-medlem her  

2. Finn kupongene dine

Straks du har logget inn vil du se dine kuponger under Tilbud&Fordeler i appen og i drop-down menyen under navnet ditt her på MENY.no. Sjekk gyldighetsperioden på dem, slik at du får brukt dem før utløpsdato.

Du får nye personlige kuponger annenhver uke og de gjelder for to uker. Rabatten gjelder for alle produktene på kupongen og et ubegrenset antall på én handel. I tillegg kjører vi ofte kampanjer ifm sesongene der vi gir deg ekstra kuponger på kjente varer eller nyheter for at du kan prøve noe nytt.

3. Husk å aktivere kupongene

For at kupongene skal slå inn i kassen må du aktivere dem ved å klikke på "Aktiver Kupong". Da er kupongen klar til bruk. 

Husk at kupongene ikke skal vises frem i butikk, men det kan være greit å ha dem med seg så du husker hvilke de er. Om du ikke har smart-telefon kan du sende aktiverte kuponger på SMS eller printe dem ut fra web. 

4. Handle med kupongene

Du trenger IKKE å vise frem kupongen i kassen når du handler kupongvarene, rabatten trekkes automatisk når du betaler med Trumf-registrert bankkort eller drar Trumf-kortet i kassen. Det betyr også at de som er registrert i husstanden din kan handle kupongvarene og få rabatten.

Du kan se på kvitteringen at rabatten er trukket fra.

Relaterte artikler