MENY-Lauget i varmen hos gartnerne

MENY-Lauget i varmen hos gartnerne

Ved å komme tett på produsentene og råvarene, bidrar MENY-lauget til å garantere for kvaliteten på urtene du finner i din MENY-butikk.

MENY-Lauget består av MENY-ansatte med en spesiell lidenskap for og kunnskap om mat. Representanter for Lauget reiser ofte rundt for å bli bedre kjent med ­råvarene og menneskene som produserer dem. På denne måten kommer vi tettere på alle leddene i ­prosessen og får oversikt over helheten.

En av mange fordeler ved norske og lokale produsenter, er ­muligheten for et kortreist ­MENY-Laug. Vi er med andre ord på ­besøk både på Snarum Gartneri og ­Skjærgaarden Gartneri. Og vi opplever at det er en kjempefordel at vi har et så tett ­samarbeid med dem som produserer det vi selger.

Patrick Castellano (foran), Anita Svendsen og Kent Robertsen fra MENY-lauget storkoser seg blant alle urtene til Snarum Gartneri.

Sammen med gartnerne ­diskuterer vi alt fra smak og konsistens til spennende oppskrifter. Dette er rett og slett et smakfullt samarbeid som kommer deg som ­MENY-kunde til gode – som de deilige oppskriftene og tipsene de har laget til deg på MENY.no. Velbekomme!