MENY anbefaler supper og brød

En god suppe med ferskt brød til utgjør et velsmakende måltid. Supper og brød er spennende fordi det finnes så mange varianter og smaker man kan tilsette. Velger du våre supper og brød merket Meny Anbefaler, få du det beste av det beste.

Brød bakt uten snarveier

Det er noe trygt ved duften av bakst og håndverk. For sånn er det – et godt stykke brød er også et godt stykke arbeid. Et brød som er bakt uten snarveier, gjør selv en vanlig frokost til noe ekstra. De fleste butikkbrød lages på tre timer.

Vi tok utgangspunkt i den eldste baketradisjonen, og bakte med surdeig over to dager. I tillegg bløtla vi kornene på forhånd. Da blir brødene saftige og holdbare på en naturlig måte. Brødene er også steinovnsbakt, noe som lukker skorpen slik at saftigheten bevares. Havrebrødet med honning og yoghurt har en deilig nøtteaktig smak og ekstra sprø skorpe, mens speltkornbrødet med puffet havre er ekstra saftig med litt ristet smak. Akkurat den hjemmebakte følelsen vi var på jakt etter.

Kremet fiskesuppe fra moren til Hans

Hans var medlem av Lauget, og moren hans lagde en fiskesuppe som smakte av kjærlighet til hele Arendals skjærgård. Den var så god at vi syntes hele Norge burde få smake den. Derfor utviklet vi denne suppen, med de aller beste råvarene, med stavede grønnsaker og god fiskekraft. Resultatet ble en smakfull suppe med balansert og sødmefylt smak.

Fisken kommer fra MENYbutikken, for der er fisken alltid fersk. Hjemme hos deg selv varmer du opp suppen og lar fisken trekke i tre minutter. Og vips – en fiskesuppe som smaker like godt som hjemme hos moren til Hans.


Relaterte artikler