Dette er MinMENY

MinMENY - et smartere fordelsprogram.

Klikk i bildet over for introduksjonsfilm til MinMENY!

Last ned MinMENY- appen fra Appstore

Last ned MinMENY- appen fra Google Play

Gå til MinMENY på web

Logg inn med Trumf for flere fordeler

Gjennom å logge inn med Trumf får du i MinMENY full oversikt over hva du vanligvis handler. Slik er handlelisten nesten ferdig utfylt for deg på forhånd. Du får også personlige tilbudskuponger på det du handler ofte. Dessuten sorterer handlelisten automatisk MENY sine tilbud etter det som er meste relevant for deg.

Bli Trumf-medlem

Les mer om personlige tilbudskuponger

Er du logget inn synkroniseres handlelisten automatisk mellom alle dine digitale enheter (pc/nettbrett/mobil/app). 


MinMENY inneholder blant annet:

Handleliste 

Få oversikt over de varene du kjøper mest ved å logge inn som Trumf-medlem. Da har du en nesten ferdig utfylt handleliste. Du kan også sortere listen etter hvor varene befinner seg i butikken og det er enkelt å søke opp eller legge til andre varer.

Personlige tilbudskuponger

Logger du inn med din Trumf-profil, får du digitale tilbudskuponger på det du kjøper ofte. Du får nye kuponger annenhver uke og de gjelder for to uker. Rabatten gjelder for alle produktene på kupongen og et ubegrenset antall på én handel.

I tillegg kjører vi ofte kampanjer ifm sesongene der vi gir deg ekstra kuponger på kjente varer eller nyheter for at du kan prøve noe nytt.

Les mer om personlige tilbudskuponger her.

Tilbud

Finn alle MENYs tilbud slik at du handler smart og sparer penger. Som innlogget har vi sortert tilbudene for deg slik at listen er mest mulig relevant for deg. Det er også enkelt å lete opp tilbudene våre per varetype. 


Nyhet! Del handlelisten med alle i din husstand og på alle dine digitale enheter.

Handlelisten din synkroniseres automatisk mellom PC, nettbrett, mobil og app. Du deler den også med de andre i din husstand, slik at alle kan legge til og oppdatere listen. Ønsker du å legge medlemmer til din husstand for deling, kan du gjøre dette ved å logge inn på Min Side. Trumf-medlemmer logget inn med samme Trumf-ID vil også dele listen automatisk.

Oppskrifter

Du kan hente inspirasjon blant gode oppskrifter. Ingrediensene legger du enkelt inn i handlelisten. 

Min side

Her finner du din Trumf-saldo, din kjøpshistorikk og alle dine personlige Trumf-data. Du kan redigere personalia, legger til medlemmer og bankkort, samt endre på passord fra din PC. Klikk her for å komme til Min side.