NM i kjøttprodukter jul 2015

Vi er stolte av at mange av våre egne produkter, samt flere av våre lokalmatleverandører har utmerket seg under NM i kjøttprodukter for julen 2015.

I 1983 inviterte kjøttbransjen for første gang til fagkonkurranse.Bransjen har omfavnet muligheten til å vise stolthet, kvalitet og bredde. Opplysningskontor, leverandøer og øvrig fagmiljø bidrar sterkt i gjennomføringen og sikrer troverdighet og høyt nivå. I 1994 ble det for første gang kåret en Norgesmester.

For bedriftene er NM en effektiv arena for testing av egne produkter. Tilbakemeldingene på smak og konsistens fra fagdommerne gir en viktig pekepinn på hvordan produktene kan perfeksjoneres.Titler og edelt metall i NM er viktig for de ansatte som hverdag jobber med å få frem de beste produktene. Forbrukere, innkjøpere og media legger merke til hvilke produkter og bedrifter som gjør det bra. NM i kjøttprodukter er åpen for alle bedrifter, og arrangeres av kjøtt- og fjorfebransjens servicekontor, Kjøttprodukter.no

For å se alle vinnere, les mer her. 

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.