MC kompisene Jostein B. Ananiassen & Ørjan Tverbakk

Skal vise seerne at MC-gutter med sans for rock’n roll også kan lage mat og at de faktisk spiser salat. Håper å lære mer enn de kan fra før om mat. Er med for å vinne, ingen under og ingen over.

Jostein

Biker, mat og dykkerentusiast som er oppvokst og bor i Bjørnevatn i Finnmark. Jobber som bussjåfør og er en engasjert samfunnsdebattant. Jostein elsker mat og har et erotisk forhold til det. Griller gjerne, og da helst kjøtt, men har fått mer og mer sansen for grønnsaker på grillen. Er egentlig ikke så god på noe helt spesielt på grillen, mens Ørjan er god på kylling så de mener de kan utfylle hverandre. Er klar for konkurranse og «kaster» gjerne noen på sjøen om han ikke vinner selv. 

Ørjan

Privatsjåfør og gammel pønker. Født i Bodø men bor på Eidsvoll. Leder et kor på fritiden hvor han også synger tenor. Bruker flere tusen kroner på gourmetmat i året og elsker Michelin restauranter. Kan garantere mye liv og spetakkel i konkurransen, har klare meninger og gleder seg til all den gode maten de får tilgang til.