Høstens produktnyheter i MENY

Høstens produktnyheter i MENY
I løpet av september og oktober vil mange nye produkter finne veien inn i MENY-butikken nær deg. Blant annet vil du finne nyheter som miljøvennlige vaskemidler, spennende nytt for vegetarianere og produkter som gjør middagen enklere.

Hver høst fylles butikkhyllene opp med nye produkter fra våre leverandører. Her ser du et lite utvalg av nyhetene som vil være å finne i alle av våre 200 butikker i løpet av september og oktober.

Høst og tid for ingefær

God Morgon EKO Apple & Ginger

En trendy og spennende juiceblanding med 94% eplejuice, 5% ingefærjuice og 1% eplepuré. Denne unike smakskombinasjonen vil trigge den nysgjerrige, og ikke minst de som er opptatt av økologiske produkter.

Ekte gresk yoghurt med ingefær og vanilje

Ny og spennende smakskombinasjon!​ Synnøve Finden leverer den eneste ekte og mest populære greske yoghurten i Norge, og utvider utvalget med en ny og spennende smakskombinasjon nå i september. ​

Produktet er høyt på protein og med 30% mindre sukker, med en perfekt balanse mellom deilig vanilje og frisk ingefær.

Sunniva Presset eple, ingefær og lime​

Nå har spesielt utvalgte epler fra Sydtyrol fått en spennende vri med en rik og balansert smak fra ingefær, og et hint fra lime for friskhetens skyld. Resultatet er en velbalansert og delikat juice med den lille x-faktoren, en juice med spennende smakskombinasjon av eple, ingefær og lime.

Middag

MENYs ferske, rå kjøttboller 

Nå får du saftige, ferdige kjøttboller fra MENY som hjemmelaget. Enkel og rask hverdagsmiddag på 1-2-3!

 Les mer om kjøttbollene her.

Langtidskokt svinehaxe

Deilig, tysk tradisjonskost som alle klarer å lage! Tysk salgssuksess i norske butikkhyller, produsert av norske fagfolk med norske råvarer. Svinehaxe har lange tradisjoner i Tyskland, og er stadig mer populært også i Norge. Fast innslag til enhver oktoberfest! 

Middagsnyheter fra Eldorado

Fersk Surdeig til Pizza

En imponerende pizzadeig med sprø kanter og smakfull surdeig. Fri for kunstige konserveringsmidler. Kun olivenolje, mel, surdeig, gjær og salt..that’s it!

Du kan selv bestemme tykkelse og størrelse på pizzaen. Kan også brukes til pinnebrød for deg som skal på skogstur!

Fersk pastasaus med soltørket tomat og basilikum

Laget av ferske råvarer, perfekt til for eksempel Eldorado fersk pasta. Pasta er en stadig mer populær rett i Norge. Nå blir det enklere for deg å nyte fersk og god pasta!

Fleksitarianer?

Vegetardeig naturell

Raskt og enkelt å spise sunt i hverdagen. Kutt ned på kjøtt uten å kutte i opplevelsen. Vegetardeig passer til alt! En mild og enkel vegetardeig laget på soya, som passer til alt man ellers ville brukt kjøttdeig til. Kan også blandes med egg og lage boller for hånd. 100% naturlige ingredienser og sertifisert soya (RTRS). Passer ekstra godt til barnefamilier som vil redusere kjøttinntak til hele familien eller bare barna.

Karri og kokos - Fersk & Ferdig-rett

Skikkelig digg vegetarmat med gode smaker av karri og kokos. Fullverdig middag med soyabasert protein, Oumph!, som smaker som ekte kylling. Varm opp og nyt.

Go’ Vegan – alternativ til ost

​Synnøve Finden har jobbet tett med veganske stemmer som Jane H. Johansen i Veganmisjonen for å ta frem to nye veganske alternativer, en skivet og en revet variant, som skal dekke behovet både på brødskiven og i matlaging. Viktige faktorer har vært innholdsfortegnelse, smak, konsistens og smelteevne. Resultatet kommer nå til MENY.

Les mer om vegetarnyhetene her.

Drikke 

Tre spennende nyheter fra Coca-Cola!

 1. Coca Cola Zero Sugar Lemon er første lansering av Coca-Cola Zero med smak.  
 2. Urge Zero er en sukkerfri variant av folkefavoritten.
 3. Fanta Solbær Zero er en sukkerfri Fanta med "norsk" smaksprofil. 

Pukka Green Collection

En lekker pakke med 5 forskjellige, deilige, økologiske grønne teer. Inneholder smakene Supreme Matcha Green, Mint Matcha Green, Clean Matcha Green, Ginseng Matcha Green og nyheten Wonder Berry Green.

Denne praktiske samlepakken gir mulighet til å smake seg frem til sin grønne favoritt te. 

Cevita shots

Bama introduserer en helt ny serie med smakfulle og næringsrike shots som gir deg 1 av 5 om dagen og som er kilde til kalium. Disse får du kun hos MENY! 

Kommer i smakene: 

 • Rødbeteshot med eple & sitron
 • Hot shot med kajenne & gurkemeie
 • Ingefærshot med eple & lime 

Til dessertmagen

Ristorante Sjokoladepizza, Dr.Oetker

Sjokoladepizza har vært en trend på dessertmenyen på restauranter i Italia i flere år, endelig er den i Norge! 

Ristorante Sjokoladepizza er en dessertpizza med fyldig og deilig sjokoladesmak. Sjokoladepizzaen har en søt pizzabunn med kakao, og er toppet med sjokoladesaus, biter av melkesjokolade, hvit sjokolade og mørke sjokolade-pletter. Innovativt og spennende på dessert-fronten!

Inspira Lakris, Hennig Olsen Is

Inspira Lakris er en elegant iskrem laget med den unike kombinasjonen av kremet vaniljeis, smakfull lakrissaus og biter av myk lakrisfudge. En deilig blanding av søtt og salt som utfordrer smakssansene.

Inspira er en serie iskrem vi har lagt mye kjærlighet i. Vi har hentet inspirasjon fra hele verden og brakt hjem råvarer av høyeste kvalitet. Serien er tilsatt enda mer fløte enn vanlig, raust med smakfulle råvarer og rikelig av våre egne sauser. Inspira er et helt nytt nivå av Kremen av iskrem.

Nordens Beste Iskake, Hennig Olsen Is

Kaken utviklet i samarbeid med Baker- og Konditorlandslaget og har en helt unik smakskombinasjon.

Under trekket av rips- og bringebærsorbet skjuler det seg en deilig fløteis med browniebiter og en kjerne av smaksrik mangosorbet.

Snacks

Cheesepop Gouda fra TINE

Cheesepop er en ny type ostesnacks, nå endelig i Norge. ​

Ostesnacks laget av 100% ost. Perfekt til god drikke, som krutonger i salat eller sammen med spekemat og supper.​

Foodtruck Southern Tasty Spareribs fra Maarud

Sprø og saftig chips med en deilig smak av spareribs. Nå får du foodtruck trenden inn i snackshylla. Chipsen stekes på lavere temperatur over lengre tid enn vanlig cihps, som gir den unik sprøhet, pakket med masse deilig smak. 

Freia Walters Karamell

Nå får du Freia Melkesjokolade med sprø karamell, røstede mandler og med et dryss havsalt! 

 

 

Nyheten Walters Karamell er utviklet i samarbeid med Walter selv, som startet å jobbe på Freia sjokoladefabrikk i 1971. Tanken hans var at hver komponent skulle oppleves individuelt med hovedfokus på karamell. Først karamell, så mandel og til slutt havsaltet. En kombinasjon som gir nye og fantastiske smaksopplevelser!

Skrella Mozzarella ostestenger

Ostesticks for barn – endelig i Norge!

Ostesticks finnes i mange varianter i utlandet og kommer nå endelig til Norge. Dette er den morsomste ostenyheten for barna i år. Nå får de faktisk lov til å leke med maten. Denne mozzarella-sticken skal nemlig ikke bare spises, men den kan skrelles og lekes litt med. 

Skrella Mozzarella passer perfekt i matpakken eller som en liten belønning. Produktet er rik på kalsium, inneholder hele 27% protein og har 30 % mindre fett en f.eks. vanlig gulost. 

Gjør hverdagen renere

Klar fra Orkla

Klar er en serie med bærekraftige produkter som har god effekt og som dufter godt. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser og er uten unødvendige kjemikalier. Et effektivt, smart og grønnere alternativ, helt enkelt. Akkurat slik som gode miljøvalg bør være!

I produktserien fra Klar finner du:

 • håndsåpe
 • allrent
 • badromspray
 • oppvaskmiddel
 • tøyvask

Alle flaskene i serien er laget av 100% resirkulert plast.  Produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og er vegansk.

Resirkulerbare tannbørster fra Humble Brush 

Det kastes mange millioner tannbørster årlig, og plast har blitt et betydelig miljøproblem. Humble Brush er ikke bare en god tannbørste, men er også en måte å være ydmyk overfor planeten og dens beboere på.

Humble Brush er først og fremst en god tannbørste, utviklet av anerkjente tannleger. Men den er også en av svært få miljøvennlige alternativ på markedet. Den nedbrytbare bambus-tannbørsten kan brukes like lenge som enhver plasttannbørste, og både børste og håndtak er av beste kvalitet. Fås til både voksen og junior.

L’usine Basil & Mint wash

L’usine Basil & Mint kommer som både håndsåpe og dusjsåpe. Håndsåpen renser og gir fuktighet til huden med en frisk duft av basilikum og delikat mynte. Dusjsåpen har en behagelig fomulering som skummer delikat og etterlater huden velduftende og ren.

Dette er såpe som gir en følelse av luksus! Effektiv og mild i et lekkert, moderne design. Mild formulering fri for parabener og MI, med Vitamin A, E og F ekstrakter. 

Libresse Svart Truseinnlegg

Sort er den mest brukte fargen på kvinners undertøy, så hvorfor finnes det kun hvite truseinnlegg?

Nå lanserer Libresse Norges første sorte truseinnlegg for din daglige beskyttelse.

Endelig finnes et nesten usynlig truseinnlegg, laget spesielt for de svarte trusene dine! Libresse Black Liners holder deg tørr og fresh samtidig som den lar huden puste – akkurat som bomullstruser. CurveFit™ gjør dessuten at den former seg etter kroppen din, for en ekstra komfortabel passform.