Sjekk disse vegetar-nyhetene hos MENY

Sjekk disse vegetar-nyhetene hos MENY
Gladnyhet: En stadig økende vegetartrend betyr en rekke nye produkter hos MENY.

MENY ønsker å inspirere til et sunnere og grønnere kosthold, og er derfor glade for å kunne tilby kundene våre flere vegetariske ferdigretter. 

De siste 12 månedene har vegetarprodukter hatt en økning på 76 prosent i NorgesGruppen mot samme periode i fjor. 

For noen handler grønne valg om å spise grønnsaker. Andre ønsker av ulike årsaker å kutte kjøttinntaket, men vil gjerne ha konsistensen. Oumph! som tok markedet med storm da det ble lansert i høst, er nettopp et godt alternativ som kjøtterstatter. Den soyabaserte produktserien solgte bedre enn Grandiosa i lanseringsuka på MENY Ringnes Park på Grunerløkka i Oslo.

Les mer om Oumph! her

Vegetarlanseringer

Vegetardeig 

I ferskvaredisken vil du finne vegetardeig fra Koolen.

Vegetardeig gjør det raskt og enkelt å spise sunt i hverdagen​, og du kan kutte ned på kjøtt uten å kutte i opplevelsen. Vegetardeig passer til alt!

Dette er en mild og enkel deig laget på soya, som passer til alt man ellers ville brukt kjøttdeig til. Kan også blandes med egg og lage boller for hånd. 

100% naturlige ingredienser og sertifisert soya (RTRS). Passer ekstra godt til barnefamilier som vil redusere kjøttinntak til hele familien eller bare barna.

Tilberedningstips:

  • Brun i panne i 4-5 minutter. Produktet skal nytes oppvarmet. 

  • Bruk som alternativ til kjøttdeig i taco, spaghetti eller lag hjemmelagde vegetarboller

Vegansk gryte med karri & kokos

Nå har Fersk & Ferdig utviklet en egen serie ferdigmiddager med kjøtterstatninger kalt DIGG Vegetar.

Hos MENY finner du vegansk karri & kokos gryte med Oumph! i alle butikker, mens i de større MENY-butikkene finner du flere varianter fra serien. 

Dette er en fullverdig middag med det soyabaserte proteinet Oumph!, som smaker som ekte kylling. ​Bare varm opp og nyt. 

Serien passer for den miljøbevisste, den som vil spise mindre kjøtt, den som vil ha noe lettvint og for den som liker mat som smaker godt.​ 

Vegan gulost 

Veganere kan nå glede seg over både skivet og revet vegan gulost.

Osten heter Go' Vegan, og det er tradisjonsrike Synnøve Finden som følger opp den grønne bølgen og nå satser for fullt på veganske produkter i det norske markedet. 

Go' Vegan skivet
Pakningen er på 200 gram og inneholder 10 store, tykke skiver av gulost. Den har en behagelig, mild og god smak og duft.

Go' Vegan revet
Pakningen er på 200 gram og inneholder en blanding av to typer revet ost. Fiks ferdig til å ha på pizza o.l.

Begge ostene er basert på stivelse fra potet, mais og ris. Andre ingredienser er bl.a. kokosolje, risprotein og vegetabilsk fiber. De er også tilsatt B12 og kalsium og er helt frie for gluten, palmeolje, soya og GMO. Ostene produseres i Frankrike.