Sjekk disse vegetarnyhetene hos MENY

Sjekk disse vegetarnyhetene hos MENY
Gladnyhet: En stadig økende vegetartrend betyr en rekke nye vegetar og vegan produkter hos MENY!

MENY ønsker å inspirere til et sunnere og grønnere kosthold, og er derfor glade for å kunne tilby kundene våre flere vegetariske og veganske produkter!

De siste to årene har vegetarprodukter hatt en økning på 76 prosent i NorgesGruppen mot samme periode i fjor. For noen handler grønne valg om å spise grønnsaker. Andre ønsker av ulike årsaker å kutte kjøttinntaket, men vil gjerne ha konsistensen.

Dette er vårens vegetarlanseringer:

VegMe

For deg som ønsker å spise mer plantebasert uten å kompromisse med smaken! VegMe har lokal opprinnelse i et svensk familieforetak med god smak og bærekraft som fokus.

Serien med veganske kjøtterstatninger og dressinger, har i en periode blitt servert på hoteller og kantiner rundt omkring i Norge levert av Bama, men nå skal det norske folk endelig få tilgang til produktene i dagligvarebutikkene også - kun hos MENY. 

VegMe pulled, deig og biter:

  • Ferske og rike på fullverdig protein. Enkle å tilberede, med mange bruksområder.
  • 100% vegan og glutenfri
  • Unik smak og konsistens. Utviklet og anbefalt av erfarne kokker
  • Kun naturlig smakstilsetning. Konsistens og struktur som er veldig lik kjøtt. Fremtredende umami-smak

VegMe majones og aioli:

  • 100% vegan og eggfri
  • Laget på svensk rapsolje med egenutviklet sennep av svenske sennepsfrø. Piskes med  klassisk ballongvisp og er derfor ekstra luftig og nesten som hjemmelaget
  • Uten tilsatt konserveringsmiddel og sitronsyre

Se veganske oppskrifter med VegMe her

Ben &Jerry's No Dair Brownie fudge

Spennende nyhet fra iskrem-favoritten Ben&Jerry's. Produktet er vegansk og melkefritt, og smaken er himmelsk. 

Iskremen er laget på mandelmelk tilsatt ingredienser fra Ben & Jerry's smaksfavoritter, - et helt nytt non-diary konsept. 

Apetina Paneer 

Paneer er en proteinrik indisk ost, men også et allsidig "base"-produkt! Den kan brukes som et alternativ til kjøtt, og er en viktig del av det indiske kjøkken.

Perfekt som tilbhør til taco og wraps eller som et alternativ til kjøtt i en varm rett. Utmerket på grillen. Nyheten er 100% naturlig, har lite salt, fett og er bra på proteiner.  

Vegetarpizza med Oumph!

OBS! Grunnet stor etterspørsel er denne dessverre utsolgt i mange butikker. Spør i din butikk om når de forventer å få den inn igjen. 

Soyabaserte Oumph! ble lansert høsten 2016 og har virkelig blitt en av MENY-kundens favoritt.

Nå kommer en italiensk veganpizza fra Folkets, NorgesGruppens egen merkevare, toppet med vegansk/økologisk ost og grillet Oumph!. Produsert på tradisjonelt, italiensk vis.

Den veganske pizzaen er 100 prosent plantebasert, og du finner den i frysedisken hos MENY. 

En sprø, luftig bunn, Violife topping med gode smelteegenskaper og Oumph! som er rik på smak gjør pizzaen til et godt alternativ for alle som liker god mat. 

Vegetarpostei med steinsopp

En spennende påleggsnyhet for vegetarianere og fleksiterianere! Vegetarposteien er produsert av erteprotein, og smaksatt med steinsopp. Kremete og smaksrik!

Ultimight 100% Ren Eggehvite - Prior

Den etterlengtede nyheten ble lansert i høst, men nå er det enda flere butikker som har den inne, og om du ikke finner den i din MENY-butikk kan den bestilles på forespørsel. 

100% Ren Eggehvite fra Norske frittgående høns får du kun hos MENY, den er pasteurisert og inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. 

Eggehvite kan tilsettes i flere ulike matvarer og oppskrifter, som f.eks i smoothies, rundstykker, omeletter, pizzabunn, brød og havregryn. Den kan selvfølgelig også brukes til tradisjonell baking som f.eks pavlova, marengs og andre bakevarer. 

Eggehviten har 0% fett, sukker og kolesterol, og scorer svært godt når det kommer til å ha lavt kaloriinnhold per 100g, og er derfor en av de reneste kildene vi har til protein. For vegetarianere og de som ikke spiser kjøtt kan pasteurisert eggehvite være et ultimat tilskudd som gjør at man enklere kan treffe riktig nivåer av næringsstoffer i hverdagen!

Folkets Veggi

Vegetearserien Veggi er nå å finne i enda flere MENY-butikker! Smakfulle og enkle produkter som passer svært godt til barnefamilier som ​vil redusere kjøttinntaket. ​

Folkets Veggi burgere

To vegetarburgere i ulike varianter; prøv burgere av rødbeter med honning, og burgere av  champignon med hvitløk og persille. Disse enkle og smakfulle vegetarburgere som er helt fri for soya.

Folkets Veggi deig

Veggi deig er en mild og enkel deig laget på soya, som passer til alt man ellers ville brukt kjøttdeig til. Passer ekstra godt til barnefamilier som ​vil redusere kjøttinntaket. ​

DUGG Vegansk kokos-is

DUGG har blitt en dessertfavoritt og nå utvides serien med nye spennende smaker, og endelig med en vegansk variant! 

DUGG Vegansk Kokos-is er laget med naturlig frisk kokosmelk, kombinert med deilig sjokoladesaus. Produktet er 100% vegetabilsk, glutenfrtt og melkefritt.