Go Eco - økologiske produkter

Prøv Go Eco, vår egen økologiske serie. Produktene passer for alle som er glade i frisk og velsmakende mat.

Innenfor Go Eco kan vi tilby en rekke spennende produktlinjer, som for eksempel syltetøy, pasta, mais, matolje, linser, frø, egg og brød, samt og et variert utvalg av frukt og grønt.

Go Eco Extra Virgin Olivenolje

Kaldpresset olivenolje fra Italia. Den lages av førsteklasses italienske oliven som dyrkes helt uten bruk av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Kaldpresset olje er rik på smak og passer derfor spesielt godt til dressinger og marinader. Go Eco Extra Virgin olivenolje er nøkkelhullsmerket.

Go Eco Mais

Økologisk mais fra Frankrike. Dette er mais av typen Supersweet og kjennetegnes ved den søte smaken og "crispy" konsistensen. Go Eco Mais er nøkkelhullsmerket, har lavt saltinnhold og er uten tilsatt sukker.

Go Eco Fullkornspasta 

Laget i Italia etter tradisjonsrik oppskrift. Pastaen er støpt i bronseform, et viktig kvalitetsstempel for pastakjennere. Pastaen er rik på fiber, vitaminer og mineraler.

Go Eco egg

ra høner som har et herlig liv! Hønene får hver morgen lov til å gå ut i en stor luftegård. Her løper de fritt rundt og nyter den friske luften. Innomhus har de god plass med sandbad, vaglepinne og rugekasser i et så naturlig miljø som mulig. De får også et spesialtilpasset økologisk for. Dette gir en gulere og mer delikat plomme. Foret er rikholdig på økologiske ingredienser, og inneholder kun naturlige ingredienser.

Mer om MENY og økologi