Populær sommermat

Populær sommermat

For at du skal spare tid i sommer, har våre matarbeidere gjort klart både nye og gamle favoritter. Dette er produkter som du kun får hos MENY, og som våre kokker har tilberedt spesielt til deg.

For at du skal spare tid i sommer, har våre matarbeidere gjort klart både nye og gamle favoritter. Dette er produkter som du kun får hos MENY, og som våre kokker har tilberedt spesielt til deg. 

Laks på grillen i sommer

Laks er en veldig anvendelig fiskeråvare som er manges favorittfisk på grillen. Det er fordi den er så enkel å tilberede, alltid enkel å få tak i fersk, og den er som poteten; går til alt.

I hele sommer får du fersk laksefilet fra fiskedisken til kun kr. 20/stk

Brokkolisalat med bacon

Brokkolisalat er supert tilbehør til grillmaten eller som en liten rett i seg selv. Deilig balanse mellom  det salte i bacon, lett sødme og en syrlig og frisk bringebæreddik.

Kjøp ferdig eller lag selv enkelt: 

MENYs egne supper med fersk topping

Med supper fra MENY Anbefaler får du mer tid til hagekos, og mindre tid på kjøkkenet. I serien finner du kremet fiskesuppe og thai kyllingsuppe - i tillegg til vegetarsuppene søtpotet med kokos, og gulrot og ingefær.

Kremet fiskesuppe med fersk fisk, paprika, gulrot og fennikel. Krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter.

Vår egen Thai kyllingsuppe gir deg smaken av Thailand på 5 minutter. Med knasende sprø chasewnøtter, løk, kylling og koriander som topping er dette min favoritt.

Søtpotetsuppe er en fyldig og god suppe med ristede kikerter, gresskarkjerner og frisk koriander.

Vår egen Gulrotsuppe med kikerter og persille er en rask og god middag. Tilsett gjerne litt finhakket rød chili for ekstra sting. Passer også godt sammen med tørrstekt spekeskinke.

Salatbar

I vår salatbar kan du plukke & mikse din egen favorittsalat, eller du kan velge tilbehøret til grillmaten. Raskt og enkelt! 

Trenger du bare litt salat som tilbehør eller litt grønnsaker til feks. omeletten? Ved å plukke den mengden du faktisk trenger fra salatbaren istedenfor å kjøpe alle produktene, unngår du unøvendig matsvinn.

Gresk salat

Gresk salat er perfekt som tilbehør til grillmaten eller som en egen rett! Passer både til kjøtt, pølser og kylling. Velg mellom baconburger, kylling, ribs eller det du ønsker fra varmeskapet, sammen med gresk salat fra ferskvaredisken blir det en kjapp og smakfull lunsj eller middag som passer både til hverdag og helg.

Baconburger med brød

Nå får du vår saftige baconburger ferdig grillet med burgerbrød, klar til å nytes. 

Perfekt når du har dårlig tid, men har lyst på et skikkelig, vamt og godt måltid. 

Fiskewok

Prøv vår egen fiskewok på grillen i sommer. Fiskenwoken kan grilles, stekes i panne eller i ovn. Du kan bruke fiskewoken i fiskesuppe, ha den på grillen i folie, tre fisk og grønnsaker på grillspyd, bruke den i en salat og ikke minst mikse den med mange ulike, deilige sauser.

Nygrillede buffalowings

Nygrillede buffalowings er supergodt og veldig enkelt når du er på farten. Prøv med valgfri Sticky Fingers marinade for ekstra smak!

Nygrillet spareribs

Våre nygrillede spareribs er klare til å nytes! Både coleslaw og focaccia er perfekt som tilbehør.

Angus hamburger

Hele sommeren får du fersk angusburger fra ferskvaredisken til fast sommerpris. Vi anbefaler å toppe med burgerost og syltet rødløk. Og ikke glem brioche hamburgerbrød fra Jacobs Utvalgte!

Fisk på 1-2-3!

Velg din favoritt fisk og to av dine favoritt tilbehør i fiskedisken hos MENY, så har du en fiskemiddag på 1-2-3. Du får retten i en praktisk aluminiumform hvor du tar av lokket, og setter rett i ovnen på 180 grader. Eller rett på grillen!

Ferdig sauser fra Eldorado

Eldorados hverdagslige og gode sauser, salater, salsa og kryddersauser vil i sommer sette prikken over i-en på den raske sommermaten.

Gourmetpølser 3 for 2

I hele sommer kan du plukke og mikse et stort utvalg gourmetpølser fra Jacobs Utvalgte og Grøstad. 

Kjøttfri grillmat til fast sommerpris 

Du trenger ikke legge burgeren og pølser på hylla selv om du dropper kjøttet. I hele sommer har MENY tilbud på vegetarburgere fra VegMe og vegetarpølser med chili og ost. 

Kjøttfri sommermat full av smak

Kjøttfri sommermat full av smak

Sommeren er tid for deilige grillmiddager og sommermat – og er du vegetariane...

MENY Anbefaler glaze

MENY-Lauget har utviklet en serie gode smaksforsterkere til grill. En glaze er en type grillsaus, som pensles på kjøttet mot slutten av steketiden for en siste finish og smak. Serien består av en rekke spennende smaker, og er perfekt til fisk, grønnsaker, hvitt og rødt kjøtt.

Nystekte bakevarer

Hver dag finner du nystekt focaccia, grov og fin baguett i våre bakerier. Helt perfekt som base for et raskt måltid.

Fyll med godt pålegg som spekemat og ost, spis som sandwich eller som tilbehør til grillmaten, til salaten eller til suppen.