Populær sommermat til faste sommerpriser

Populær sommermat til faste sommerpriser

Sol, sommer og varme inviterer til grilling, utemåltider og sene kvelder på terrassen. For at du skal spare tid, har vi derfor gjort klar en rekke nye og gamle favoritter. Enten du vil grille, spise lunsj på farten eller trenger tilbehør til middagen, har MENY alt du trenger.

Du trenger ikke slite deg ut på kjøkkenet for å nyte god sommermat! Vi har gjort klart gourmetpølser, angusburgere, spennende tilbehør, mat på farten, sauser, wok og salater slik at du enkelt kan spise god mat uten å bruke mye tid på kjøkkenet. 

Mange av våre sommerfavoritter har faste, lave sommerpriser gjennom hele sommeren.

Brokkolisalat

Brokkolisalat er supert tilbehør til grillmaten eller som en liten rett i seg selv. Deilig balanse mellom  det salte i bacon, lett sødme og en syrlig og frisk bringebæreddik.

Velg mellom brokkolisalat med tørrsaltet bacon eller friske bringebær. Begge egner seg godt både alene og sammen med grillmaten! Velg mellom brokkolisalat med tørrsaltet bacon eller friske bringebær. Begge egner seg godt både alene og sammen med grillmaten!

Vegetarisk brokkolisalat 

Nå får du også en vegetarvariant hvor baconet er erstattet med friske bringebær. Med syrligheten i dressingen blir dette en frisk salat perfekt til grillmaten, eller når du er på farten. Du finner den i ferskvaredisken.

Kjøp ferdig eller lag brokkolisalat selv: 

MENYs egne supper med fersk topping

Med supper fra MENY Anbefaler får du mer tid til hagekos, og mindre tid på kjøkkenet. I serien finner du vår populære, kremede fiskesuppe og en nydelig thai kyllingsuppe.

 • Kremet fiskesuppe
  Fyldig suppe med fersk fisk, paprika, gulrot og fennikel. Krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter.

 • Thai kyllingsuppe
  Vår egen Thai kyllingsuppe gir deg smaken av Thailand på 5 minutter. Med knasende sprø chasewnøtter, løk, kylling og koriander som topping er dette en favoritt!

Handle på nett og få levert rett hjem:

Mat på farten? Velg mellom baconburger, kylling, ribs eller det du ønsker fra varmeskapet, sammen med salat fra ferskvaredisken. Enkelt og veldig godt!


Gresk salat og vegansk sommersalat

En frisk salat passer godt i sommervarmen, eller som tilbehør til både lunsj og middag. I tillegg til brokkolisalaten, har vi gresk salat med oliven og en spennende sommersalat med Duga byggryn.

 • Gresk salat er perfekt som tilbehør til grillmaten eller som en egen rett! Med feta og oliven er dette en klassisk salat som smaker sommer - året rundt. Passer godt til kjøtt, pølser og kylling.

 • Sommersalat med mettende og smakfulle byggryn fra Duga byggryn fra Østfold. Med ingredienser som blomkålris, tomat, persille og appelsinjuice er den proppfull av smak! Nyt den som den er, eller bruk den som tilbehør til grillmaten.

Nystekte buffalowings med valgfri Sticky Fingers-saus er skikkelig digg sommermat. Server med coleslaw, salat og en spicy saus! Nystekte buffalowings med valgfri Sticky Fingers-saus er skikkelig digg sommermat. Server med coleslaw, salat og en spicy saus!

Nystekt fra varmeskapet

I varmeskapet finner du et stort utvalg ferdigstekt varmmat som enkelt kan nytes på farten, eller brukes til en rask og enkel middag. I sommer finner du følgende varianter i varmeskapet:

 • Baconburger med ost og brød
  Nå får du vår saftige baconburger ferdig grillet med burgerbrød, klar til å nytes. Perfekt når du har dårlig tid, men har lyst på et skikkelig, vamt og godt måltid.

 • Nygrillede buffalowings
  Nygrillede buffalowings er supergodt og veldig enkelt når du er på farten. Prøv med valgfri Sticky Fingers-saus for ekstra smak!

 • Nygrillet pork wings
  Våre nygrillede pork wings er klare til å nytes! Både coleslaw og focaccia er perfekt som tilbehør. Husk å toppe med en god Sticky Fingers-saus.
 • Lasagne med parmesantopping
  En favoritt blant mange både til lunsj og middag! Kombiner med gresk salat og rundstykker, og du har et fullverdig måltid på 1-2-3.

 • Kjøttfri lasagne med grønnsaker
  Man kan nyte en god, varm lasagne uten å spise kjøtt! Vår vegetar-lasagne er full av grønnsaker og smaker nydelig med en frisk salat til.
 • Stekte kaker
  Baconburger, lunsjkaker og karbonader - disse kakene passer like godt på brødskiva som på middagstallerenen. Prøv med nystekt focaccia eller brokkolisalat.

Fiskewok

Prøv vår egen fiskewok på grillen i sommer. Fiskenwoken kan grilles, stekes i panne eller i ovn.

Du kan også bruke fiskewoken i fiskesuppe, tre fisk og grønnsaker på grillspyd, bruk den i en salat og ikke minst mikse den med mange ulike, deilige sauser.

Alt du trenger til å grille fiskewok:

Med angus sliders kan du prøve ulik topping på flere burgere. Hva blir din favoritt? Med angus sliders kan du prøve ulik topping på flere burgere. Hva blir din favoritt?

Angus hamburger - den perfekte burgeren.

Hele sommeren får du fersk angusburger fra ferskvaredisken til fast sommerpris. Angusburgeren består av rene, grovkvernede stykningsdeler som gir en perfekt burger - både i konsistens, saftighet og smak. 

Angusburgeren kommer også som slider, en liten burger på 70 gram. Ikke la deg lure av størrelsen, den er like smakfull som sin storebror. Lyst til å prøve ulik topping på burgerne? Bruk sliders og topp hver og en med forskjellige ting! 

Angusburger – vår beste hamburger

Angusburger – vår beste hamburger

Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift. Her har vi har kvernet, blandet og stekt oss frem til det vi mener er den perfekte burgeren! Du finner den kun i kjøttdisken.

Klippepølser

Klippepølser er rå pølser som selges i løsvekt fra kjøttdisken. Med kjøtt fra Jæren Smak i pølsene, er dette en sikker vinner på grillen. Disse pølsene klippes av der du ønsker, om du skal ha 1 eller 10 spiller ingen rolle - det fikser vi. Det eneste du trenger å gjøre er å tilberede pølsene. 

 • N'Duja Pølse - laget av grovkvernet svin, smakssatt med hvitløk, røkt paprika og calabripepper. Fin styrke og saftig som få!
 • Angus med biff og rødvin - Kjøttrik pølse av 100% Norsk angus. Denne rakkeren har en god kjøttsmak med et deilig hint av rødvin. 
 • Rå Nøkkelpølse - En klassiker og kundefavoritt. Den er smaksatt med osten Helin fra Valdresmeieriet. Kjøttrik, grov pølse som rundes av med store, smeltede biter av Helin-osten. Nam!

Gourmetpølser 

Våre favorittpølser er merket Meny Anbefaler - og ikke uten grunn! Disse pølsene gjør seg like godt i lompe som på en tallerken med spennende tilbehør. Prøv dem med Brioche pølsebrød og spennende topping som syltet rødløk eller coleslaw.  

Visste du at du kan få kjøpt burgerbrød, pølsebrød, pølser, burgere, ost og tilbehør enkeltvis? Kjøp bare det du trenger!

Marinert svinefilet

En favoritt både på grillen og i ovnen! Fileten er Matskatt-merket og har gjort seg fortjent til MENY Anbefaler-merket - det er kanskje ikke så rart når den er fra Jæren Smak. Høy kvalitet og god smak går hånd i hånd. 

Slik griller du en hel svinefilet:

 1. Brun fileten godt på direkte varme.
 2. Legg fileten over på indirekte varme og grill (helst under lokk), til steketermometeret viser 64°C.
 3. Ta fileten av grillen og la den hvile 15 minutter før du skjærer i den. Kjernetemperaturen vil stige noen grader mens den hviler.
 4. Ved 66-68° er fi leten lett rosa, og ved 68-70°C er fileten gjennomstekt.

Det gode tilbehøret til grillmaten

Halve moroa med grill- og sommermat er alt det deilige, smakfulle tilbehøret som passer så godt til. Enten du liker det søtt, kremet, spicy, knasende sprøtt, røkt eller krydret har vi noe som passer deg! 

Sauser fra Eldorado

Eldorados hverdagslige og gode sauser, salater, salsa og kryddersauser vil i sommer sette prikken over i-en på den raske sommermaten.


MENY Anbefaler glaze, marinader og krydder

I praktisk størrelse finner du glaze, marinader og krydder som alle egner seg både til grillen og i ovnen.

I det store utvalget finner vi blant annet brown ale & ingefær-glaze som går ypperlig til storfekjøtt - eller hva med black garlic? Denne gjør underverker på kylling, sjømat og svin.

En glaze pensles på kjøttet først mot slutten av steketiden for en siste finish og smak.

Jacobs Utvalgte kryddersmør

Et smakfullt, godt krydret kryddersmør som passer svært godt til biff, fisk og kylling. Dersom du skal tilberede kylling med skinn får du ekstra saftig kylling ved å legge kryddersmør mellom skinnet og kjøttet. 

Vegetargrillmat: Grillmat uten kjøtt

Vegetargrillmat: Grillmat uten kjøtt

Det er tid for mye deilig grill- og sommermat. Er du vegetarianer eller på jakt etter kjøttfrie oppskrifter? Se våre beste oppskrifter og tips til vegetarisk sommermat.

Kjøttfri grillmat til fast sommerpris 

Du trenger ikke legge burgeren og pølser på hylla selv om du dropper kjøttet. I hele sommer har MENY tilbud på to typer vegetarburgere og to typer vegetarpølser fra VegMe. 

Her kan du velge mellom BBQ-burger og den klassiske Black Bean Burger. Ønsker du pølser har du en klassisk grillpølse og en saftig Chorizo-variant. 

 

Brioche-brød og andre bakervarer

De fantastisk gode brioche burgerbrødene har fått en stor familie med pølsebrød, sandwichbrød og årets nyheter: pretzel pølsebrød og mini-burgerbrød.

I tillegg finner du alltid nystekt focaccia i bakeriavdelingen, samt nystekte baguetter, brød og rundstykker. Her finner du alt du trenger til frokost, lunsj eller middag.

Vannmelon er godt alene, men hvorfor ikke prøve denne saftige, søte melonen i salaten? Vannmelon er godt alene, men hvorfor ikke prøve denne saftige, søte melonen i salaten?

Vannmelon til fast sommerpris

I sommer får du kjøpt vannmelon til en fast sommerpris gjennom hele sommeren. Her kommer du til å finne små, hele vannmeloner i butikken, slik at det er enkelt å bruke opp hele. 

Blir en hel vannmelon litt i overkant eller er på farten, får du selvfølgelig også både delt og skivet vannmelon til fast pris.


Kuttet frukt til ekstra god pris

Blir det litt mye med en hel, halv, eller skivet vannmelon? Vi har også fem varianter med ren, kuttet frukt som passer perfekt for deg på farten - eller når du har lyst på saftig, frisk frukt uten å måtte kjøpe en hel ananas eller drueklase. 

Grønn & Frisk salater

Ferdig vasket og helt spiseklar - dette er en superkjapp og enkel salatløsning til alle måltider. Bland med melon, kuttet frukt, avokado eller spis den som den er. En liten dæsj olivenolje eller balsamico gjør utrolig mye for smaken!

Slik lykkes du med grillmaten

Slik lykkes du med grillmaten

Det er høysesong for grilling, og det aller meste kan grilles. Med noen enkle og grunnleggende grilltips er det enkelt å grille og å få et perfekt resultat - hver gang.