Det beste tilbehøret til grillmaten

Det beste tilbehøret til grillmaten
Det er ikke ordentlig vår før du kjenner lukten av grillmat. Og det er ikke ordentlig grillmat før tilbehøret er på plass! Potetsalat, focaccia, ketchup, sennep, saus … Utvalget er stort!

Uansett om du velger å gå for pølser, hamburger eller kanskje fisk – her får du tipsene til tilbehør som løfter middagen til nye høyder. 

Til pølsene

Pølser med lompe og ketchup er en velkjent klassiker, men oppgraderer du tilbehøret blir grillpølsene snart et fullverdig måltid som både store og små vil sette pris på.

Hva med å prøve…

Trendsausen Sticky Fingers

Sticky Fingers Chipotle Ketchup gir en litt sterkere og mer krydret opplevelse. Den passer perfekt sammen med Sticky Fingers Carolina hot & sweet mustard, som har en delikat balanse mellom sterk og søt smak. Eller hva med å prøve Sticky Fingers awesome aioli

Potetsalat og rødløk

Topp pølsene med Eldorados grillpotetsalat med mais og paprika. Den kremete konsistensen er en perfekt kombinasjon sammen med grillpølsen. 

Ha gjerne oppkuttet rødløk på for å heve måltidet enda et hakk!

Tips! Bytt ut de klassiske grillpølsene med Jacobs Utvalgte Salsiccia- eller Bratwurstpølse for en spennende grillmiddag.  

Sammenbakte Fine Pølsebrød og focaccia

Erstatt lompene med brød! De gode, sammenbakte Fine Pølsebrødene er ekstra saftige og perfekt til grillpølser.

Et annet alternativ er å kjøpe halvstekt focaccia hos MENY, og varme de på grillen. Server ved siden av pølsene.

Til hamburgeren

Burger er ikke lenger bare burger – det finnes et hav av forskjellige smaker og varianter. Og hver unike burger fortjener sitt unike tilbehør.

Hva med å prøve...

Tzatziki

Tzatziki er en sval og deilig dressing som passer godt sammen med en saftig lakseburger. Lag din egen tzatziki eller kjøp den ferdig hos MENY.  

Oppskrift finner du her.

Coleslaw

Coleslaw er saftig, smakfullt og perfekt tilbehør til hamburgeren. Kombiner MENY-laugets egen coleslaw-salat som du finner i ferskvaredisken med grillet paprika og grove burgerbrød og du har det noen vil kalle den perfekte burgeren!

Lage selv? Oppskrift finner du her.

Tips! Lei av å kutte grønnsaker? Plukk ferdigkuttet tomat, agurk, paprika og salat fra salatbaren hos MENY.

Monterey Jack burgerost

Montery Jack er en ost av amerikansk opprinnelse, og med denne på burgeren får du den ultimate amerikanske burgeropplevelsen! Sticky Fingers Monterey Jack kommer ferdig skivet, og smelter perfekt på burgeren og har en aromatisk og mild smak.

Chipotle Majones

Gjør den klassisk burgeren til en litt bedre smaksopplevelse med Sticky Fingers Chipotle Majones. Dette er en fyldig amerikansk majones tilsatt chipotle, hvitløk og gressløk. En desj av denne, og du får en hamburger med et hint av smaksrik og middels sterk majones med tydelig preg av røkt chipotlepepper.

Fisk på grillen

I fiskedisken får du kjøpt porsjonsstykker av laks som er skåret i 45 graders vinkel og som er perfekt på grillen.

Det finnes mye godt tilbehør til grillet fisk, her er noen forslag...

Potetsalat og Mojo Rojo-salsa

Potetsalat er ikke forbeholdt grillpølser og Eldorados grillpotetsalat passer perfekt også til fisk. Server i tillegg MojoRojo-salsa ved siden av. Denne spansk-inspirerte tomatsausen med tomat, hvitløk og chili gir et spicy preg på fiskemiddagen.

TIPS! Laks med potetsalat er enkelt å ha med i for eksempel parken – alt kan nemlig kjøpes ferdig hos MENY.

Jacobs Utvalgte urtesmør og søtpotetpuré

Gi laksen mer smak med Jacobs Utvalgte urtesmør. Den deilige smaken av ramsløk og flaksalt passer perfekt på fisken. Balanser retten med den søte smaken fra MENY sin søtpotetpuré. Sunn, god og kjempeenkel grillmiddag!

Friske salater

Hver dag lager vi i MENY godt tilbehør som selges ferdig i ferskvaredisken. Favoritter er blant annet; Gresk salat med smaksrike tomater, agurk, rødløk og fetaost og Kremet brokkolisalat toppet med tørrsaltet bacon

 Lette og deilige salater – perfekt til fisk.