Det beste tilbehøret til grillmaten

Det beste tilbehøret til grillmaten

Grillmiddagen er ikke komplett før tilbehøret er på plass! Her er tipsene som løfter pølsene, hamburgeren og fisken til nye høyder.

Potetsalat, focaccia, ketchup, sennep, saus … Utvalget av tilbehør til grillmat er stort! Mye får du kjøpt ferdig i butikken, noe kan du forberede inne på kjøkkenet på forhånd og noe kan du faktisk legge rett på grillen!

Tilbehør til pølser

Pølser med lompe og ketchup er en velkjent klassiker, men oppgraderer du tilbehøret blir grillpølsene snart et fullverdig måltid som både store og små vil sette pris på.

Hva med å prøve…

Spennende sauser fra Super Shack og Sticky Fingers 

Løft pølsene til nye høyder med spennende smaker fra Super Shack og Sticky Fingers. Bytt ut den tradisjonelle ketchupen med Sticky Fingers Chipotle Ketchup, som gir en litt sterkere og mer krydret opplevelse. Er du glad i sennep anbefaler vi Sticky Fingers Carolina hot & sweet mustard, som har en delikat balanse mellom sterk og søt smak. 

I den nye serien med bbq-sauser fra Super Shack finner du også godbiter som «Sinner of Saints» - en fruktig saus med røtter i matkulturen fra New Orleans, og chipotlemajonesen «Chipotle Passion Punisher» - inspirert av en legendarisk burgermiddag i San Diego. 

Potetsalat og syltet rødløk

Topp pølsene med Eldorados grillpotetsalat med mais og paprika. Den kremete konsistensen er en perfekt kombinasjon sammen med grillpølsen!

Prøv også syltet rødløk. Den før du kjøpt ferdig, eller du kan lage den selv. 

  • Oppskrift på hjemmelaget potetsalat finner du her.
  • Oppskrift på syltet rødløk finner du her.

Bratwurstpølser fra Jacobs Utvalgte toppet med rødløk og aioli. Bratwurstpølser fra Jacobs Utvalgte toppet med rødløk og aioli.
Bytt ut de klassiske grillpølsene med Jacobs Utvalgte Salsiccia- eller Bratwurstpølse for en spennende grillmiddag.

Tilbehør til hamburger 

Burger er ikke lenger bare burger – det finnes et hav av forskjellige smaker og varianter. Her er tilbehøret virkelig med på å bestemme resultatet. Gå for en klassisk cheeseburger med Monterey Jack burgerost eller lag en ekte bbq-burger med ost, coleslaw og bbq-saus.

Tzatziki og chimichurri er lekkert følge til en mild lakseburger. Tzatziki og chimichurri er lekkert følge til en mild lakseburger.

Hva med å prøve...

Tzatziki

Tzatziki er en sval og deilig dressing som passer godt sammen med en saftig lakseburger. Lag din egen tzatziki eller kjøp den ferdig hos MENY.  

  • Oppskrift finner du her.

Coleslaw

Coleslaw er saftig, smakfullt og perfekt tilbehør til hamburgeren. Kombiner MENY-Laugets egen coleslaw-salat som du finner i ferskvaredisken med grillet paprika og grove burgerbrød og du har det noen vil kalle den perfekte burgeren!

  • Lage selv? Oppskrift finner du her.

Lei av å kutte grønnsaker? Plukk ferdigkuttet tomat, agurk, paprika og salat fra salatbaren hos MENY.

Monterey Jack burgerost 

Montery Jack er en ost av amerikansk opprinnelse, og med denne på burgeren får du den ultimate amerikanske burgeropplevelsen! Sticky Fingers Monterey Jack kommer ferdig skivet, og smelter perfekt på burgeren og har en aromatisk og mild smak.

De beste ostene til hamburgeren

De beste ostene til hamburgeren

Hva skal til for å lage den ultimate cheeseburgeren? God ost, såklart! Her få...

Chipotle Majones

Gi burgeren litt ekstra smak med Sticky Fingers Chipotle Majones. Dette er en smaksrik og middels sterk majones med tydelig preg av røkt chipotlepepper. 

Tilbehør til grillet fisk 

I fiskedisken finner du mye godt til grillen, som porsjonsstykker av laks og årets ferske makrell. 

Grillet laks med potetsalat og mojo rojo er en kombinasjon du garantert vil lage igjen og igjen. Grillet laks med potetsalat og mojo rojo er en kombinasjon du garantert vil lage igjen og igjen.

Det finnes mye godt tilbehør til grillet fisk, her er noen forslag...

Potetsalat og Mojo Rojo-salsa 

Potetsalat er ikke forbeholdt grillpølser og Eldorados grillpotetsalat passer perfekt også til fisk. Server i tillegg Mojo Rojo-salsa ved siden av. Denne spansk-inspirerte tomatsausen med tomat, hvitløk og chili gir et spicy preg på fiskemiddagen.

Laks med potetsalat er enkelt å ha med i for eksempel parken – alt kan nemlig kjøpes ferdig hos MENY.

Jacobs Utvalgte urtesmør 

Gi laksen mer smak med Jacobs Utvalgte urtesmør. Den deilige smaken av ramsløk og flaksalt passer perfekt på fisken. Balanser retten med den søte smaken fra for eksempel søtpotetpuré. Sunn, god og kjempeenkel grillmiddag!

Friske salater 

Hver dag lager vi i MENY godt tilbehør som du finner ferdig i ferskvaredisken. Til fisk kan vi anbefale gresk salat med smaksrike tomater, agurk, rødløk og fetaost og brokkolisalat toppet med tørrsaltet bacon. 

  • Lage selv? Oppskrift på hjemmelaget brokkolisalat finner du her

Brokkolisalat og gresk salat er supert tilbehør til grillmaten. Brokkolisalat og gresk salat er supert tilbehør til grillmaten.