Mer smak på sommermaten

Mer smak på sommermaten
Med et stort utvalg av sauser, glazer, dressinger og dipper er det ingen grunn til å nøye seg med klassikerne ketchup og sennep (selv om det også er godt). Løft sommermaten til nye høyder med nye smaker!

Sticky Fingers

Sticky Fingerser en serie spennende bbq- produkter, ketchuper og senneper, gode sauser og dipper og majonessauser du bare vil ha mer av.

«Gi`me wings buffalo sauce» gir smaksløkene noe å bryne seg på. Dette er en sterk, litt syrlig chilisaus, med smak av blåmugg- og parmesanost.

Chipotle Mayo bør prøves sammen med kyllingvinger, fisk eller som dressing på en hjemmelaget hamburger!

Eldorado

Eldorados hverdagslige og gode sauser, salater, salsa og kryddersauser vil i sommer sette prikken over i-en på den raske sommermaten.

Prøv ut klassisk potetsalat, nykommerne bulgursalat, mojo rojo, chimichurri og chilibearnaise, eller smakfullt tilbehør som bearnaise, peppersaus og aioli.

Prøv den spanskinspirerte spicy tomatsausen Mojo Rojo med tomat, hvitløk og chili. Eller hva med hummus som tilbehør til kjøtt, fisk og grillede grønnsaker? Gjerne sammen med nystekt pitabrød.

Visste du at

En glaze er en type marinade eller saus, som du pensler på kjøttet mot slutten av steketiden for en siste finish og smak?

MENY-Lauget - MENYs mateksperter - har utviklet fem gode varianter, i tillegg til en serie med tre gode krydder og dressinger. Serien heter MENY Anbefaler, og du finner den i alle våre butikker.

Prøv for eksempel MENY Anbefaler Glaze med hvitløk & timian eller rosmarin & hvitløk. Pensle gjerne litt ekstra på kjøttet mens det hviler.

Montery Jack

Montery Jack-ostene er av amerikansk opprinnelse. Historien sier at osten kom med spanjolene over til Mexico, og senere ble distribuert som ”Montery Jack” av entreprenøren David Jack, i Montery California.

Ostene har god smak og suveren smelteevne og kommer i flere forskjellige smaker.

Hva med å bruke Truffle Jack neste gang du griller hamburger? Den har fantastisk smak og smelteevne, og en svak duft av deilig trøffel!