Om SportyMENY

Om SportyMENY

I mer enn fem år har jeg vært ansatt i MENY for å inspirere og trene mer enn 10 000 ansatte. I løpet av disse årene med SportyMENY har jeg fulgt hundrevis av MENY-ansatte på veien mot et sprekere liv, og nå er det kundene sin tur!

Navn: Anne Marte Sneve, 32 år
Tidligere: Treningsekspert i tvprogrammet Sporty på TV2
: Prosjektleder og trener for SportyMENY
Mitt motto: "Be yourself, everyone else is taken" 

Hva er SportyMENY?
SportyMENY dreier seg om å være litt mer aktiv og spise litt sunnere. Da får vi det så mye bedre med oss selv og mye mer overskudd. Hver dag tar vi små valg. Skal jeg spise frokost hjemme eller stikke innom kiosken på vei til jobb? Skal jeg ta heisen eller trappene opp til kontoret? Å ta tak i helsen sin handler ikke om å utsette kroppen for ekstreme tiltak, men om de små valgene i hverdagen. Tar du riktigere valg oftere har du kommet langt på vei.

MENY har tatt en slikt valg. Siden 2012 har vi vært i gang med SportyMENY for å hjelpe våre ansatte til å ta gode valg. Målet med programmet har vært å ha de mest fornøyde ansatte, med mye glede og energi. Dette har fungert så bra at vi ønsker å gjøre SportyMENY tilgjengelig for alle.

MENY-sjefen engasjerer
MENYs administrerende direktør Vegard Kjuus går foran som et godt eksempel. Han syns det er viktig at MENY tar ansvar og inspirerer både ansatte og kunder til et sunnere kosthold og mer aktivitet. Han syns det er så viktig at SPORTY nå er et av MENY-kjedens verdiord.  


Her er jeg sammen med MENY-sjef Vegard Kjuus

Sunnere kosthold
MENY-kokken og sjefen for Lauget, Espen Schøning Lie, er hele tiden på jakt etter sunnere oppskrifter med gode rådvarer. Å bidra til et sunnere kosthold er et av SportyMENY sine viktigste målsetninger, samtidig som det er et viktig ledd for en sunnere livsstil. Engasjement fra MENY-Lauget er dermed svært viktig for SportyMENY og vi samarbeider godt om hvordan vi skal hjelpe ansatte og kunder til en sunnere og bedre hverdag.


Espen fra MENY-Lauget og jeg samarbeider for å hjelpe nettopp deg

Aktive MENY-ansatte
Etter tre år som treningsinspirator har jeg vært innom mange MENY-butikker over hele landet. Vi har hatt mange fine turer og treningsøkter sammen. 


Sammen med de sporty MENY-butikkene i Trondheim 


Her er jeg sammen med en gjeng sporty MENY-ansatte i Ålesund


Etter en treningsøkt med en gjeng MENY-ansatte i Haugesund


Prosjekt "Sunnere Spiserom" slo an hos MENY Åssiden

På tre år har vi flere ganger blitt lagt merke til, og skapt positiv omtale hos flere store medier i landet 


#SPORTYMENY
SportyMENY er selvfølgelig på Instagram. Siden oppstart har vi delt mer enn 1800 bilder på hashtaggen #sportymeny.
Bli med du også! Tag dine sporty bilder så inspirerer vi hverandre.


Til slutt
Målet er at du ofte skal finne noe nytt her som inspirerer og motiverer deg til å gjøre positive endringer. Jeg skal hjelpe deg på veien! 

Har du innspill, ønsker eller tips? 
Send meg en mail da vel: anne.marte.sneve@meny.no