Gå for hjemmelaget

Når du lager maten fra bunnen av har du kontroll på akkurat hva du spiser. Det blir mye enklere å regulere både fett, sukker og saltinnholdet i maten

Du kan også legge til mer av det sunne, og det blir lett og morsomt å variere med ulike smaker, annerledes oppskrifter og spennende ingredienser.

her

Med Menys gode utvalg av ferske råvarer ligger alt til rette for å lage et velsmakende og hjemmelagd måltid. Du kan eksperimentere med råvarekombinasjoner og benytte deg av friske urter, krydder og sitrus, i stedet for salt og syntetiske smaksforsterkere. Hjemmelaget tacokrydder et godt tips – da kan du regulere både smaksbalansen mellom ulike krydder og minimere saltinnholdet. Maten blir rett og slett renere!

her

Hvis du ikke har tid til å lage hele måltidet fra bunnen av, er det også supert å legge til rene ingredienser i utgangspunktet du allerede har. Ta for eksempel ekstra grønnsaker  i gryteretten  - da blir den både sunnere og mer smaksrik. Du kan også lage en deilig salat som tilbehør til favorittpizzaen, eller hjemmelaget brød til suppen.