Variasjon i hverdagen

Variasjon er viktig for både helsen og matgleden. Et ensformig kosthold er ikke bare kjedelig for ganen, det er også ugunstig for kroppen.

Med tilgang på et bredt utvalg av fisk, kjøtt, frukt og grønt er det duket for å virkelig utvide mathorisonten.

her

Hvorfor ikke prøve fisketaco i stedet for taco med kjøtt neste fredag? Eller tilsette noe fra fruktavdelingen til den grønne salaten du serverer til pizza? Både eple, pære og nektarin gjør seg for eksempel godt sammen med skinke, pepperoni og ost på pizza. Eller hva med å lage en kiwisalsa til den grillete biffen? Perfekt syre og sødme!

Mye av hemmeligheten til et variert og mer spennende kosthold ligger i tilbehøret. Fullkornspasta, quinoa, villris, byggris, bønner og linser åpner opp for nye muligheter og kler en hel rekke smaker. 

i tillegg finnes det jo så mange ulike brød! Bak selv eller bruk brødskalaen når du handler inn brød. Det er også fint å ha variasjoner til brødet, siden dette er så vesentlig i kostholdet vårt. Hvis du ønsker litt frokostforandring kan du benytte deg av grove knekkebrød, granola og frokostblandinger.

her

For å tenke nytt og variere er det viktig å bli inspirert. I våre butikker har vi et stort utvalg av frukt, grønt og ferskvarer, samt spennende produkter fra både fjerne himmelstrøk og lokale småprodusenter. Hvis du ønsker å spise mer av det gode, har Meny utvalget.