Den beste Tex-Mex kokeboken

Dette er den mest inspirerende Tex-Mex kokeboken på markedet. Her finner du både oppskrifter på et stort utvalg tex-mex retter, det viktige tilbehøret og tipsene som setter spiss på måltidet. Boken får du i alle MENY sine butikker.

Taco, tex-mex, nachos, burritos,fajitas, quesadillas, enchiladas …For mange er nok taco en fellesbetegnelse for alt dette – slik ordet «sushi» samler alt som har med rå fisk å gjøre.

Jo lenger disse to mattradisjonene har beveget seg bort fra sine hjemland, blitt folkelig populære og omfavnet av matindustrien, desto mindre er bevart av deres opprinnelige råvarer, genuine smaker og klassiske fremgangsmåter.

Rundt én million nordmenn spiser taco hvereneste helg. Svært mange av dem ble introduser tfor disse smakene av Santa Maria eller Old El Paso. Det er typisk norsk å la ferdigkrydderet og tacoskjellene få følge av jarlsbergost, rømme og kjøttdeig på tallerkenen. I tacoens hjemland, Mexico, skal du lete lenge for å finne slike varianter.

Vi har ikke laget denne boken for å få én millionnordmenn til å slutte med noe de er glad i. Målet vårt er heller å gi inspirasjon til å gjøre neste tacomåltid enda litt bedre, ett skritt eller to nærmere det opprinnelige. I tillegg skal vi tipse om spennende kombinasjoner med retter fra andre lands kjøkken. Så langt har The Flying Culinary Circus turnert i 47 ulike land,og underveis har vi plukket med oss inspirasjon fra all verdens mattradisjoner. Noe av dette ønsker vi nå å formidle videre til deg. La oss ta tacoen med på en verdensreise, skaffe oss enda bedre smaksopplevelser. og – ikke minst – gjøre det enkelt, på uno, dos, tres!

New tacos amigos!

Relaterte artikler